September challenge: Start!

For at komme tilbage i rutinen med at blogge, og samtidig finde lidt inspiration, har jeg bestemt mig for at gribe en ‘September challenge’. Den er forholdvis simpel, og jeg starter bare fra i morgen af. Jeg syntes den har nogle gode emner, som jeg gerne vil kaste mig over.

Der skal dog stadig være plads til at jeg skriver om de ting jeg oplever, og syntes er vigtige at dele på min blog, så slavisk vil challengen nok ikke blive fulgt. Dog er planen at der skal skrives et interessant blogindlæg, hver dag, resten af måneden.

septemberchallange

Jeg har ikke lavet ‘challengen’, og ejer derfor ingen rettigheder over den – og i samme åndedræt, vil jeg sige, at jeg da også bare syntes andre skal kaste sig over den hvis de har lyst. Skriv gerne en kommentar hvis du ligeledes vælger at gå igang – det er altid sjovt at se andres besvarelser på emnerne.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

12 thoughts on “September challenge: Start!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.