Så mange dejlige mennesker

Så mange dejlige mennesker

Jeg havde besøg af min sødeste veninde, Sarah, i går. Det var dejligt, nu hvor man ligger så mange timer herhjemme og bare kukkelurer alene. Jeg var så heldig at hun kom med både rundstykker, chokolade, og ikke mindst de smukkeste blomster. Det er dejligt at have sådan en skøn veninde. Der også mange af mine kollegaer, venner og familie der har skrevet til mig, og ønsket mig god bedring. Det betyder alverden, og hvor er jeg glad for, at der er så mange derude som tænker på mig.

De næste par dage vil jeg forsøge at finde på nogle andre emner at skrive om på bloggen, end mit dumme ben. Selvom det lige nu har overtaget fuldkommen over min hverdag, skal det ikke have lov til at have overtaget komplet over mit liv, og min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Min yndlingsperson i hele verden  chippern hvor er jeg
  • Ham den flotte har fdselsdag og har allerede fet taget
  • S er der dejligt at skulle ligge i en dejlig
  • Flere smukke blomster  taktaktak flower beatiful thankyou
  • Min sde kreste syntes at jeg havde rigeligt med blomster
  • Elsker min kimono doll samling mitlillehjem kimonodolls japanminder blogpostprep