Så mange dejlige mennesker

Så mange dejlige mennesker

Jeg havde besøg af min sødeste veninde, Sarah, i går. Det var dejligt, nu hvor man ligger så mange timer herhjemme og bare kukkelurer alene. Jeg var så heldig at hun kom med både rundstykker, chokolade, og ikke mindst de smukkeste blomster. Det er dejligt at have sådan en skøn veninde. Der også mange af mine kollegaer, venner og familie der har skrevet til mig, og ønsket mig god bedring. Det betyder alverden, og hvor er jeg glad for, at der er så mange derude som tænker på mig.

De næste par dage vil jeg forsøge at finde på nogle andre emner at skrive om på bloggen, end mit dumme ben. Selvom det lige nu har overtaget fuldkommen over min hverdag, skal det ikke have lov til at have overtaget komplet over mit liv, og min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Det har vret den fedeste tur  man har jo
  • Aldrig mere denne fantastiske udsigt Farvel sde letti dreng
  • Opskrift p verdens bedste hvis jeg selv skal sige det
  • Nr nu man ikke kan ride med to ben m
  • Hygger med ham her i solen Han var ikke helt
  • Nr vi synder gr vi det ordentligt strand beach krestedag