Ej altså. Fik ikke skrevet blog i går som jeg ville. Jeg var simpelthen for træt da klokken blev lidt i 23:00. Så jeg var simpelthen nødt til at smide mig over i sengen. Faldte også hurtigt i søvn da jeg først lå i sengen. Havde siddet og lavet på det layout som jeg skal fremlægge i morgen. Det er et online portfolio som jeg har skulle lave. Det skulle være personligt, så jeg har brugt et par af mine ejendele. De fleste har billeder af sig selv i deres layouts, men det gad jeg simpelthen ikke, så jeg har brugt min hånd i stedet. Ganske sjovt ^^, .. Så mit hånd ændre sig hver gang man går ind på en ny side. Kreativt ikke? XD Originalt er det nok desværre ikke. Sikkert set mange gange før. Men nu er det sådan det er lavet, og i morgen skal jeg så op og forsvare det, og afleverer en forsvarende synopse. Men jeg har faktisk lidt problemer med lidt af koderne deri O_o af en eller anden grund placerer mine overskrifter sig mega langt væk fra paragrafferne (brødteksten). Giver ingen mening, for det er ikke noget det er kodet til så jeg kan heller ikke fjerne det. Baah! … Men jeg har faktisk haft en del problemer med at den pludselig har gjort noget mærkeligt. Der var fx. en side der blev ved med at krympe, af en eller anden mærkelig grund. Så omdøbte jeg den fra ‘ommig.html’ til ‘profil.html’ og pludselig krympede det ikke længere?! XD Whaaat? Nå men jeg har smidt et par screenshots af det jeg har lavet indtil videre herunder, så kan i jo selv se hvor mærkeligt det ser ud:


Dette er et billede af forsiden. Mobilen osv. er knapper, men derudover er der også en rimelig plain menu af labels som går igen på alle layoutsne. Pointen med layoutet er at det skulle være personligt og lidt anderledes. Derudover er alle tingene sådan ‘kontor’artikler-agtigt.


Dette er et billede af når man klikker ind for at læse mit CV :) Pointen er at det hvide skal line et stykke blokpapir. Ved ikke helt om det er lykkedes, men jeg har ihvertfald gjort det så godt som jeg lige kunne på den korte tid vi har haft til det. Se forresten lige hvor stort og mærkeligt mellemrum der er imellem overskriften og paragraffen O_o giver ikke mening. Har du lyst til at se dig om på siden, så har jeg nu uploadet det: Klik Hér

MEN til noget helt andet! Faktisk ville jeg meget gerne have skrevet blog i går. Jeg har nemlig siddet for et par dage siden og læst gamle blogindlæg jeg selv har skrevet. Meget hyggeligt. Men pointen er at jeg kom til at læse blogindlæget ‘Microcuts Nytårstale‘ fra d. 08 / 01 – 2010, hvori jeg fandt ud af at i går klokken 19:00 faktisk var præcis siden Nicki og jeg mødte hinanden for første gang Ö … Må indrømme at jeg troede vi havde kendt hinanden langt over et år… Men åbenbart ikke ^^” Vi mødte hinanden første gang d. 28 september 2009 klokken 19:00, for det var der jeg var til japansk for første gang ^^” … Så gik det hele vidst lidt stærkt, for vi blev kærester d. 1 december 2009 XD (dvs. om 2 måneder ca! Haha) … Men pointen var at jeg ville skrive et kærligt blogindlæg og alt muligt… Men nu gik pusten lidt af det ^^”

… Og nu skal jeg tilbage til arbejdet med det hjemmeside-halløj jeg skal have færdig til i morgen XD Yirks!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] at jeg skrev om et portfolio jeg skulle lave i skolen? (D. 28 / 11 – 2010 – ‘Vi mødte hinanden d. 28 /11 – 2009‘). Nå ja; i hvert fald spurgte min lære i dag mig om hun måtte bruge mit portfolio som […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.