Why am I so sad?

Hvorfor er jeg så ked af det? Jeg har lige været i Sønderborg for at besøge Selma… Dernede mødte jeg endnu flere fantastiske venner. Hvorfor er jeg så, så ked af det nu? Det går endelig godt med min far, og det sætter jeg virkelig stor pris på. Men jeg er bange for at komme til at virke ligegyldig, fordi der er et eller andet som overskygger alt det positive der sker. Jeg er fuldstændig smadret lige nu. Det går ikke så godt med mig og Mikkel. Mmm. Men jeg ved slet ikke om det er dét som er problemet. Jeg tror næsten at det er noget helt andet. Måske er det, det dårlige vejre? Hvem ved?

Jeg er startet i en ny klasse i dag. HF. Jeg glæder mig allerede til det er overstået. Det føles lidt som spild af tid. Det er nu ikke fordi det ikke er en god klasse. De virker rigtig søde ^__^ No problems dér. hehe. Jeg håber vi bliver en god klasse. Ellers går det nok. Det tager trods alt kun 2 år, og nu har jeg allerede levet et år i helvede da jeg gik i 10 klasse XD haha.

Kl. er 23.08 XD og Mikkel er på vej her ud. Vi har brug for at snakke. Men tror jeg vil stoppe nu. Jeg er i så dårligt humør. Tænk… Jeg får helt tåre i øjne bare ved tanken om at Selma tager til New Zealand til December… Hvem ved om hun kommer tilbage? Har aldrig haft en så nær veninde som hende. Vi har det skide fedt sammen. Mig.. ja.. mig som plejer at være så asocial har endelig fundet en soulmate XD hahaha… Lidt grine kan man dog stadig… det er altid godt…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.