Oh jeg ved jeg som ‘Japan-fan’ ikke burde sige dette… Men… Sushi er simpelthen for klamt! Vi lavede Sushi i Japanskundervisningen i dag, og det var bare så klamt. Troede virkelig jeg skulle kaste op da jeg tog en bid. Vi fik Maki sushi, med krappe (vend i mayonaise! FY FORHELVEDE!), agurk, og ris, og så var der selvfølgelig tang udenom. Ej det var så vammelt! Tænk at jeg rent faktisk smagte på det. Det er jo ikke første gang jeg smager sushi, men det er første gang jeg smagte maki sushi. Sidste gang tror jeg ^^” Tror simpelthen ikke mere på at jeg kan lære, at kunne lide det. Føj, føj, føøøj…

Vi går væk fra Sushi, og videre til Microcut. De få der stadig følger med, efter min lange pause, har nok bemærket at jeg har fået et super flot nyt layout. Det er super flot, og jeg er virkelig glad for det, og jeg er glad for al den ros jeg har fået for det, men jeg vil nu sende rosen direkte videre til Kathrine som rent faktisk har lavet det. Det er også ret tydeligt at jeg ikke har lavet det ^^” Det ligner jo ikke noget jeg kunne finde på. Så kreativ er jeg altså ikke XD Nå… Men lad os alle hylde Kathrine *Hylde, hylde, hylde, endnu mere hylde*. Ej seriøsitet. Jeg sætter virkelig stor pris på dette kreative layout Kathrine har givet mig, og jeg tror jeg vil lade det være oppe, helt til julelayoutet (hvis det nogensinde sker) kommer op. :’D

Jeg er rigtig træt, og skal være klar på at skulle på arbejde i morgen, så jeg tror jeg vil gå tidligt i seng (dvs. nu), og få sovet ud. Skal også med bussen i morgentidlig, så jeg skal op klokken lidt i 6 -.-” Waa… Jeg kommer ikke til at overleve i morgentidlig ^^” Hehe… Håber ikke der er travlt på arbejde i morgen. Eller også skal der netop være travlt så jeg ikke kommer til at falde i søvn ind over båndet. Nå den sorger til den tid ;D Bye!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.