Nu er klokken 08:50… Vi snakker om eksamen i KS. Jeg er slet ikke urolig for det. Jeg tror det bliver okay. Og desuden er der jo altså ca. to år til at jeg skal til den, for det skal man først på andet år. Nu hvor vi snakker KS, så havde jeg en lang samtale med en af manegersne på mit arbejde om israel og Palæstina konflikten, som jo altså er vores overemne i KS pt… Og han sagde jeg var godt inde i stoffet. Er jeg faktisk ret glad for, for han er utrolig dygtig inden for det.. og jeg har trods alt kun haft om det 2 gange før i dag ^___^ Weee… Haha… Ja det er vidst lidt urelevant at høre om? emneskifte… Udover dét.. så gik det rigtig fint på arbejde. Jeg skulle rigtig haft trænet en, fordi der var sket en fejl. Men hende jeg skulle have haft trænet i en time kom ikke “/ det var lidt trist. Jeg ville ellers gerne have vidst mit værd. Ikke at jeg tror jeg ville være mester til det; jeg ville bare gerne se om jeg kunne lære fra mig på en ordenlig måde… Især nu hvor vi har fået så mange nye medarbejdere… Pyt…

I dag efter skole kommer Mike og henter mig ^_^ Han kommer klokken 13.20 når jeg har fri. Mediefag er nemlig aflyst, så jeg har kun 5 timer i dag. Wuhuuu! Hvor nice er det lige. Jeg tror vi skulle lave noget køkkenværk hos Mike. Plus jeg jo altså skal sørge for Lady… Men om aften tror jeg vi skal se nogle film. Håber jeg kan overtale ham til at se “Rule #1” færdig med mig. Nåede ikke at se den færdig fordi jeg allerede sov kl. 21.30 XD oh god! Haha… Men den der Rule #1 var overhovedet ikke uhyggelig… Men jeg syntes faktisk den var spændene nok! yay…

Og i morgen kommer Line! <33 Lang tid siden jeg har set hende. Jeg glæder mig bare meget. Hold kæft jeg har savnet hende! Vi har næsten ikke snakket siden vi gik i klasse sammen. Og det er ret deprimerende egentlig. Men nu kommer den lille puller jo i morgen ^__^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.