Godaften. Der er ikke så meget at sige end at jeg er total træt, og vil til og i seng. Jeg er total smadret. Regner med at Mikkel kommer med bussen her kl. 21.05… Men der er jeg ret sikker på at jeg allerede sover. Hvad sker der for at jeg er så træt? Nå… Jeg er forresten ked af at jeg ikke fik skrevet hele weekenden, men havde simpelthen ikke tid, for der var så meget med hestene der skulle ordnes, plus jeg jo havde Line og Mike på besøg…

I dag har jeg været på arbejde i 2 timer XD Fra kl. 15 til 17. Direkte efter skole. Det var underligt nok pisse hårdt? Fatter ikke lige hvorfor O_o … Nu skal jeg så ikke arbejde resten af ugen. Det er dejligt nok – for er der noget som køre mig træt, så er det arbejde… Tænk engang, at det kan være så meget hårdre end af gå på gymnasiet…

Lady har fået muk -.-” Så nu skal jeg komme hjem hver dag i denne uge, for at pleje det. Det er fint nok, da jeg nok er så træt at jeg ikke rigtig orker andet. Nu skal jeg passe på hvad jeg siger, for i morgen skal jeg være sammen med Mikkel. ^__^ Tror nok vi skulle på café. Tror jeg vil forslå at vi måske prøvede “Kunst og Spagethi” istedet. Har nemlig hørt at maden skulle være rigtig god. Men normalt fortrækker jeg faktisk café… Der er et eller andet hyggeligt over det.

I dag har været en rigtig god dag, selvom der er én speciel person jeg virkelig kunne have lyst til at flå hovedet af XD haha! Nu nævner jeg ingen navne, men hun er simpelthen dominerende, og tror hun ejer hele verden. Det kan jeg godt nok ikke snuppe. Hun er typen der vender alle mod én. Og hun har af en eller anden grund, vist set sig ond på mig og Fannie. Seriøst; kom da lige over 3 klasse niveauet. Det er helt pinligt at man kan være 17-18 år og så barnlig?!

Nu skal jeg ikke hidse mig op igen XD hahaha! Så nu smutter jeg altså i seng. I må få en bedre og mere uddybende blog i morgen, eller onsdag, for jeg vil sku i seng (Klokken er kun 20:54 -.-” haha)… Nåe nej… Min moooooaaaaar, har forresten købt en lækker skijakke til mig, da der jo var rivegilde i Salling. Den er super nice! Er vildt glad for den! Den er lysserød XD haha! Er faktisk lidt træt af at jeg ikke fik vidst hende hvor glad jeg var for den – Har været gnaven her til aften fordi jeg er så udmattet i hele kroppen, så er vidst kommet til at vridse lidt af hende -.-” Gorme!

NU slutter jeg! Godnat alle sammen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.