7 years and 50 days, Now just look at me. Another girl I used to be, So damn, what do you see?
Klokken er nu 19:59, og jeg har nu siddet og skrevet 27 regnestykker ind på computeren. Jeg nåede allerede at blive færdig med min rapport til matematik i timen, ja undtagen altså lige 2 opgaver. Det er nice. For chancen for jeg ellers ville glemme det, er ret så stor XD Hehe… Men ja. Det problem er vi ude over!

You weren’t there! You never were! You weren’t all! But thats not fair! I gave you life! I gave my all! You weren’t there! You let me fall… So… so what?!
Endelig har jeg fået benyttet min lyslampe! Ja det er rigtigt! Jeg begyndte med det i dag! Wuhuu! Er faktisk lige ved at sætte den til igen (Slog den fra da jeg spiste aftensmad). SÅ! Nu bliver jeg simpelthen ”over strålet” i fjæset.

Det var så det jeg nåede at skrive i gårsdagens blog, som aldrig blev færdig, og som så… klart nok… aldrig kom ind. Jeg orkede ikke at skrive den færdig, og havde sådan set heller ikke tid pga. lektierne. Og fuck, jeg havde total sangflip. Det har jeg ikke lige nu, for sidder faktisk i køkkenet for én gangs skyld. Og tvivler stærkt på at Bøje og mor gider at høre mit musik XD Haha.

Jeg gider ikke rigtig fortælle om i dag. Der er ikke så meget at sige udover at jeg kom til skade med min ryg i morges. Det var en muskel da satte sig fast, fordi jeg gled på trappen (pga. is). Det var total sygt. Mmm… Derudover kan jeg kun sige at i morges var crappy pga. mørket og tågen. Ja… og dagen blev ikke meget bedre af at der var total meget tøsefnider i klassen i dag. Det er til at brække sig over. Hvorfor kan man ikke bare være ærlig og sige tingene som de er, i stedet for at sidde og bagtale hinanden? Det giver for satan da dårlig stemning. Jeg syntes det var sådan en god klasse til at starte med. Syntes jeg også hovedsagligt også stadig. Men nogen gang er jeg ved at brække mig over de dominerende piger i klassen. Seriøst. Så fatter man da lige at man ikke ejer det hele? XD Men det gider jeg slet ikke hænge mig i. Fannie, Oliver, Rasmus, Trice, Kiki og Kristina er sku for dejlige <3, og så længe der er nogen man kan li’ så går det sku nok.

Men der er da også sket noget lækkert i dag. Ja det er rigtigt. NYT DESIGN Wuhu! Og jeg syntes faktisk selv at det er blevet ret så godt! *stolthed*. Faktisk nok det bedste jeg nogensinde har lavet. Elsker farverne. Og elsker at Saga er der på ^__^ Haha…

Men det der gør mig i allerbedst humør lige nu… er en person… Åh Sulma! Ja Sulma gør mig i godt humør, for jeg glæder mig sådan til at vi skal ses lørdag. Vi skal til KBH og gøre byen usikker. Hihi. Den eneste bagside der er, er at jeg skal med toget lørdag morgen klokken 07:10 plus at der kun var plads i stillezonen i toget. Men så skal jeg bare sove hele vejen, for så kan jeg da umuligt larme. Uhhh! Vi skal forresten bo på vandrehjem >.<” Bliver Såååå niiice! Virkelig en oplevelse tror jeg. Håber vi skal bo på rum med nogle lækre kællinger (haha fået lidt for meget ”blå mænd), ej håber vi skal bo på værelse med andre unge. Kunne være ret fedt…. Waa… Så skal man vidst bare ikke have set Hostel lige inden?! XD

Jeg vil smutte igen. I må meget gerne give lidt feedback på det nye design. Kunne være lækkert… ses…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.