Pis! Pis og ****!! Så har jeg siddet og lavet nye smileys… og så er de aaalt alt for for store suk Ja… nu anvender jeg dem altså lige alligevel. Hvis det ser helt tosset ud, gider jeg ikke bruge smileys i min blog XD *Vrææle* Så bruger jeg de gode gamle “skrevne” smileys, som jeg plejer x crappy…

I dag stod jeg op klokken 09:30. Med det samme gik jeg igang med at rydde mit værelse op. Var allerede begyndt en smule natten til i dag. Jeg har mest energi til den slags når jeg er overtræt. Sådan er vi jo alle så forskelligt indrettet. Mmm. Jeg blev faktisk umådeligt hurtigt færdig med at rydde op, jubii for det man bigsmil Men ja. Ellers har jeg bare passet hestene og ponyerne. Jeg skal lige huske at bestille smed til Jarpur her i morgen. Og dyrelæge til Trine sad det er som om at hun ikke vil komme sig over sin forfangethed. Håber at hun bliver okay crying

Mmm… noget der gjorde mig glad i dag, var at se at der endelig var nogen som brugte min livechat love maha! Så godt at se! Så føler man ikke at det man laver helt spildt! Hehe. Ej gør det jo mest for at øve mig, så jeg kan få et job indenfor “computerverden” når jeg når så langt engang. Hov… Alt det med computere minder mig forresten om at MicroCut DK har sin 2 års fødselsdag d. 03/04 -09. Havde slet ikke opfanget at siden var blevet 1 år haha! Virkelig dårlig at administratoren på siden, at ikke kunne huske den slags…

Shit jeg er sulten suk Har jeg nærmest bare været hele i dag. I dag har faktisk været en lidt træls måde på mange punkter. Jeg har været konstant sulten, min næse løber, for ikke at sige brænder (Jeg har pustet næse er for mange gange), og jeg har i det hele taget været lidt sløj suk men det har slet ikke været en stressende dag som man skulle have troet, så det har egentlig gjordt mig i godt nok humør smil

Jeg har slet ingenting at fortælle om i dag, må jeg indrømme. Jeg skriver måske senere, hvis jeg overhovedet får mere at fortælle. Eller jo… Jeg vil spise lidt nu.. og Mikkel er her forresten blink Hæhæ

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.