Så er klokken 13:11. Vi har naturfag. Vi skal lave projekt, om vand. Jeg orker ikke noget endnu. Skal også lige have læst op på nogle ting, inden jeg syntes jeg kan skrive det her færdigt. Ja… well… Jeg har nået at skrive lidt om, om vand er et grundstof og sådan. Ja i kan da lige se det. Måske er der endda nogen som kan bruge det crap til noget. Ellers kan det være at jeg selv kan en anden gang q;

Er vand et grundstof? Hvis ikke hvilke grundstoffer består det da af?
Et grundstof er et kemisk stof, som udelukkende består af et atom med samme atomnummer. Da vand (H2O) er en kemisk forbindelse, bestående af flere forskellige atomer kan det ikke være et grundstof. Som sagt er den kemiske betegnelse for vand, H2O. Dette vil sige at vand består af ét iltatom (O) og to brintatomer (H).

Woow… De andre spørgsmål som jeg skal skrive om, lyder som følgende:

-Forklar hvordan et vandmolekyle er opbygget og tegn det. Navngiv det.

-Gør rede for respirationsprocessen og hvor i kroppen den forgår.

Tænk jeg har lavet det første kemi spørgsmål O_o det er nemlig endda jeg syntes er sværest. Det er bare ultimativ hadefag man! -.-” Og selvfølgelig har jeg fået 2 kemi spørgsmål og et biologi. Ej det er sku også fair nok. Vi skulle jo dele det ligeligt ud i gruppen, og jeg syntes faktisk at det blev ret fair uddelt.

Hvad laver jeg så lige nu? Jeg sidder og høre musik. Har lige fået et af mine flip med Tatu. Syntes mange af deres tekster har en særlig betydning for mig. Er virkelig vild med fx. Show me love. Hvad laver jeg ellers? Jo så snakker jeg om CS med Selmas lillebror Nico. Skide hygge ^__^ Maha! Savner helt de dage jeg var der nede. Altså i Sønderborg. Vi alle 3 havde det skide hyggeligt sammen. Selmas familie er simpelthen så sød ;D Men ja… Hvad sker der egentlig for at Selma ikke er på? O_o Kom på MSN, Selma din bums!

yaay skal kun arbejde én gang i denne her uge, og det er torsdag. Men onsdag skal jeg til performence på MacDonalds. Det bliver fint nok. Håber jeg får nogle gode ting afvide. Hvis jeg får afvide at jeg ikke tager nok intiativ… Siger jeg satme op! Syntes det er noget crap. For det er tit at de andre på kassen står og snakker, imens jeg stormer rundt for at nå at lave alt muligt inden der kommer flere gæster (Ja jeg må ikke kalde dem kunder XD hihi… De er gæææster!)… Men ja… Så skal jeg satme have søgt i Føtex eller sådan noget. Skal jeg uanset hvad. Orker snart ikke mere MC.. Skal prøve noget nyt… Har også arbejdet der i 2 år til feb.

Hov forresten! Jeg har lært at lave tests! Har lavet min første test her i går! Fuck hvor er det genialt. Gå ind under “03 Visitor” –> Random / Mixed –> Hvem er du fra team Kakashi / Team 7. Jer der kender til Naruto syntes nok den vil være sjov nok. Jeg ved ikke med jer andre. Men syntes i skal prøve den XD haha! Er igang med en til… Vil ikke afsløre hvad den “handler” om. Men tror den bliver sjov nok. Idéen er ihvertfald ret unik. Håber jeg bliver en af de eneste/første som kommer på denne idé. Men ellers så fuck det.

Jeg kom lige til at slette mega meget jeg havde skrevet. -.-” Hvad sker der for at jeg er dum! Nå men noget af det jeg havde skrevet var at jeg er blevet max fed, og det er jeg egentlig ret ked af. Er mega deprimeret over min slaskede, fede krop. Omg. ved godt at det lyder som et eller andet teenage pis, men seriøst.. Har bare taget så meget på. Så nu har jeg forslået for Mike og Marie om de ikke vil være med til at starte i motionscenter. Det vil de gerne. Marie vil kun med derind ca. 1 gang om ugen her i starten. Men jeg vil gerne mere. Og det vil Mike vidst også! Så vi snakker om at starte allerede i denne uge, eller næste uge ^__^ Så kan det være at jeg rent faktisk kan blive pæn. Haha. Som om… Men ja… Måske jeg skulle lave et eller andet projekt her på siden om hvordan jeg vender mine dårlige vaner? Altså ikke sådan noget wannabe “livet er fedt”, slet ikke – så slemt er mit problem heller ikke. Endnu…

Kæft… Nu har jeg snart fri ^__^ Og (ironisk nok) så er jeg pisse sulten! Jeg havde glemt min madpakke der hjemme, fordi jeg var så mega deprimeret i morges. Så glemmer jeg bare alt! Men ja… Det er nok forsent at spise når jeg kommer hjem… På den anden side, styre jeg vidst selv hvornår jeg syntes vi skal spise. Jeg skal nemlig lave mad i dag. Mmm… mad XD hahaha! Kæft… Jeg vil så gerne have normale spisevaner… Og jeg vil såå gerne lade være med at spise så usundt.. men seriøst.. jeg kan ikke styre det tis -.-” Kæft.. jeg er sukkernarkoman! Jeg ævler vidst nu.. Så smutter.. ses ^__^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.