Wuhuuu! Så har jeg modtaget min PSP *elsk på den*… Den er giga sjov! Og grafikken er endnu bedre end på en PS2 O_o havde jeg godt nok ikke regnet med, men det er sku bare nice. Er super glad for den. Har kun nået at spille lidt på den. Har selvfølgelig spillet “Naruto Ultimate Heroes”… Har også allerede 2’eren plus GTA som fulgte med dertil. Waa :D er sååeee glad for den! Allerede… Hehe ^^” hæh…

Well… I dag har været en ret så hyggelig dag ^_^ Vi bowlede nemlig i idræt :D wee… helt vildt hyggeligt. Ved ikke lige hvorfor vi allerede holder juleafslutning i idræt, da jeg mener vi skal have en time mere inden juleferien Ô_o men well okay, det må de selv ligge og rode med :D … Mmm… Arg… Der var desværre også noget som gjorde mig sygt trist. Ville jo gerne have Datalogi som valgfag, da det er noget med programering og hjemmesider osv… Men holdet blev ikke oprettet, for vi var kun 3 der ville have det :'( Det er så mega surt! Ville så gerne have det skide fag!… Det var den hovedsaglige grund til at jeg tog Katten frem for andre gymnasier… Doh… Men ja okay… Gider ikke tænke mere over det… Der er alligevel intet at gøre ved det pis -.-” Ja undskyld sproget…

i’m really not sure why, but the tv says that you are wrong…

Mmm… yeeeees… I morgen skal jeg forresten hen til John og Bente og spise. Jeg er lidt nervøs… Men glæder mig selvfølgelig også… Der er selvfølgelig ingen grund til at være nervøs… Det skal sku nok gå godt O_o der er jo ikke rigtig noget som kan gå galt :D heldigvis…

Nåe… men jeg er pt. ret vild med teksten til “This is war” Af “Smile Empty Soul”… Teksten er virkelig… Sand? Ja sandfærdig på en eller anden måde… De har virkelig fat i noget… igen… Men ja… Det er lidt ærgeligt at forsangeren ikke synger så forfærdelig godt i sangen. Syntes han lyder lidt for emo… Men ja okay, det er jo også en ultra trist tekst… Tænker lige at jeg vil poste teksten og sangen:

i’m just a normal man
i wouldn’t hurt nothing at all
but here we are

our leaders have a plan
i’d only kill if it’s for them
now here we are

i drove in a car and flew in a plane
to come to your house and kick your door in
now it’s down to this, it’s just you and me
i’ll blow your fucking head off for my country

i go to church and tithe
i go to work in a suit and tie
but this is war
i’m really not sure why
but the tv says that you are wrong
now here we are

my feet hurt from the sand
but still i march on gun in hand
cause this is war
this isn’t what i planned
i wanted to be so much more
but this is war

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.