Habataitara modorenai to itte
Mezashita no wa aoi aoi ano sora
Kanashimi wa mada oboerarezu
Setsunasa wa ima tsukami hajimeta
Anata e to idaku kono kanjou mo
Ima kotoba ni kawatteku
Michi naru sekai no yume kara mezamete
Kono hane wo hiroge tobi datsu
Habataitara modorenai to itte
Mezashita no wa aoi aoi ano sora
Tsuki nuketara mitsukaru to shitte
Furikiru hodo
Aoi aoi ano sora
Aoi aoi ano sora
Aoi aoi ano sora

Sikke en fantastisk start på denne blog! Blue Bird af Ikimono Gakari, er simpelthen noget af det smukkeste jeg nogensinde har hørt. Sangeren har den smukkeste stemme jeg længe har hørt, og man kan slet ikke undgå at blive berørt af sangen. Melodien og sangen, har simpelthen det bedste sammenspil jeg længe har hørt… Hvad betyder det så? Altså, jeg vil med glæde lige lave min oversættelse af sangen:

Du siger, at hvis du kunne flyve, ville du aldrig komme her ned igen,
Du har kun øjne for den blå, blå himmel.
Du har endnu, at lære om hvad sorg er,
Og er nu ved at forstå hvad smerte er.
Selv følelserne jeg har for dig,
Er nød til at blive udtrykt med ord,
Som du vågner fra en drøm, ind i en ukendt verden,
Spred dine vinger og let!
Du siger, at hvis du kunne flyve, ville du aldrig komme her ned igen,
Du har kun øjne for den blå, blå himmel.
Du ved, at hvis du bare kan klare den igennem, vil du finde hvad du søger,
Så bliv ved med at prøve, at bryde fri,
Til den blå, blå himmel.
Til den blå, blå himmel.
Til den blå, blå himmel.

Kan i se? Så smuk, og meningsfuld. Man skal bare lige under dybden af den, og så er det lige før at man kan mærke det langt ind i hjertet. Jeg har sangen i min playlist i min sidebar. Dér kan du høre den. Hvis du ikke kan finde den, og du gerne vil høre den, må du skrive til mig, så kan jeg ligge et link ud…

Orker ikke lige at skrive mere… Jeg vil hellere få lagt noget mere indhold ud på siden…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.