Godmorgen ;D Yaay har satme sovet længe i dag. Helt til klokken 13:00 Ö Mmm… Jeg var også sent hjemme, for jeg var i teateret med John, Bente, og min farmor. Det var rigtig hyggeligt. Vi så “Baronessen af benzintanken”. Havde faktisk set den på film da jeg var lille – mange gange endda. Men stykket var super godt, og der var rigtig mange som sang rigtig fantastisk. Så alt i alt rigtig rart.

Kan ikke rigtig finde ud af om jeg er alene hjemme? Det er underligt, at jeg ikke er blevet vækket, og her er så stille i huset, og, og, døren ind til mors og Bøjes soveværelse er lukket, så jeg tør ikke kigge om de sover XD for det ville da være ærgeligt hvis jeg vækkede dem O_O Men jeg tror jeg kigger her, når jeg er færdig med bloggen, for hvis de ligger og sover kunne jeg jo gøre morgenmad klar til dem ^_^ Selv om det måske er lidt sent ^_^” haha,..

Igår sad jeg lige og hørte min musik igennem, og bemærkede nogle bands jeg helt havde glemt at høre ordentlig, her i bland var blandt andet; Aqua timez, High and Mighty colors, og UVERworld. Så lige nu sidder jeg bare og stener Aqua Timez – Alones. Til jer der ikke kender bandsne, smut ind på youtube og søg under følgende navne: Aqua timez – alones, High and Mighty colors – Ichirin no hana, UVERworld – D – Tecnolife… Det er ihvertfald nogle af de sange jeg syntes de har lavet bedst. Den allerbedste er High and Mighty colors – Ichirin no hana… Den er så vold god XD

Godt med noget musik XD Well… I dag kommer Mikkel, og vi skal rigtig hygge ^_^ Grunden til i dag er så speciel er fordi vi skal fejre vores 2 årsdag. Vi har oprindelig 2 årsdag den 15 Oktober, men der er jeg ikke hjemme, for jeg er i Berlin her i efterårsferien. Mikkel skal sove her til i morgen, men i morgen skal jeg ultra tidelig op og afsted. Jeg kommer til at savne Mikkel helt vildt. Men jeg glæder mig også alt for galt!! Det er bare min mor og jeg som skal afsted. Vi skal shoppe, og ud og spise og alt muligt! Det bliver så dejligt. Også at få noget tid sammen med min mor ^__^ Det er ikke så tit der har været tid til det på det sidste.

You’ve been hurt by an unhealed pain, in sadness
“I can’t smile anymore, I don’t like people”, don’t say those words
A future that can’t be seen will occur, there’s meaning in that
For right now everything is fine as it is now; certainly you must notice that the time is coming
Just like someone who’s rusty

Men ihvertfald er der en masse ting jeg lige skal nå så mig og Mikkel kan få lov at hygge -.-” Jeg skal lige rydde mit værelse op, gøre badeværelset rent, gøre mit værelse rent, støvsuge hele huset, og sørge for hestene… Så jeg har travlt -.-” For klokken er alligevel mange! Vi skulle faktisk have været inde i byen og spise brunch i dag -.-” Men jeg har jo sovet total over mig.. Troede nemlig jeg blev vækket i dag.. Men ja.. gjorde jeg ikke,… XD Hvordan skulle de også vide det… Har forresten fundet ud af, at de gamle er på arbejde! Mor ringede lige og svang pisken, for at jeg kom igang XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.