Vores samfund og verden er virkelig i forfald! Mildest talt! De unge mennesker der engang skal overtage alt det vi idag har, er ikke ligefrem egnede til det! Ja undskyld. Jeg fatter slet ikke hvordan vores samfund kan funkere som det gør. Selv den nye generation forældre er så ligeglade med alle andre end dem selv… Mmm… Ja hvor kommer denne pludselige fustration fra? Det skal jeg sige jer! Den kommer fra andre menneskers ligegyldighed, og selviske måde at være på. De små ting som folk ikke kan unde andre… Hele den holdning der er til at være der for andre mennesker! Et eksempel er i bussen her til morgen. En lille dreng kommer ind i bussen, og går frem og tilbage på gangen, og kan ikke finde en plads… Der er ellers massere pladser i bussen, bortset fra at folk har placeret deres tasker ved siden af dem. INGEN UNDER DEN LILLE DRENG, AT FLYTTE DERES FORPULEDE TASKE SÅ DRENGEN IKKE SKULLE STÅ OP I 20 MINUTTER! Hverken unge eller voksne gjorde noget! Hvad er det for noget?! Der var jo massere af pladser… Det skræmmer mig… Han tør squ da selvfølgelig ikke sige noget til de størrer børn, og da slet ikke til de voksne… Hold kæft jeg blev vred… og er vred! Hvordan skal han nogensinde lære om gensidig respekt, og tage omsorg for andre, hvis ingen viser barnet hvordan man gør?! Omverden har en vis betydning for drengens fremtidige væremåde… Jeg er så skuffet… Så skuffet over hele omverden!

Well… Ja grund til at jeg har tid til alt min brokken er at jeg har fritime, da mine engelsk timer er blevet aflyst… Ville hellere have dem overstået i dag, end have dem rykket om til senere på året -.-” Men er der jo ikke noget, at gøre ved. Mmm… Har fri klokken 14.15… Så skal jeg med en bus hjem, og så vil jeg ud til hestene, og lige rydde lidt op på mit værelse… og ikke mindst få lavet lidt lektier… Årk… Jeg skal også over forbi og aflevere min ansøgning i Føtex… Mmm…

Smutter igen… Jeg vil spille lidt The Sims 2…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.