Så er klokken 12:20. Skal med bussen her klokken 13:15. Så der er ret så lang tid til. Hader at sidde inde i busterminalen og vente… Der er sådan nogle trælse typer her inde. For det første sidder en flok kennedy-børn og drikker og ryger i det ene hjørne. Okay det er torsdag formiddag – virkelig skræmmende. Derudover render der en mand rundt med roser og spørg om vi vil have nogle, når man så har taget imod den opkræver han penge – fair nok, hvis det var fordi han ikke havde nogen, men han har lige været over ved en sodavands automat og købe en cola… Hvis man var SÅ fattig, og ens søster/bror/datter/søn, er så syg at de behøver penge (Selv om sygehjælp i DK er gratis), så tror jeg altså ikke at man havde brugt ens optjente penge på cola -.-” Så havde man nok været smart nok til at tage en vand med sig, eller i hvert fald købt noget der var langt billigere. Nå… Sådan er der jo nogen som er. Men det er da for dumt at nogen bare uden videre, udnytter folks godmodighed. Det får jo folk til, rent faktisk ikke at ville give penge til dem der behøver det o,Ô Jeg lære aldrig at forstå menneskeheden?

Der er faktisk utroligt dejligt vejr. Solen skinner, og det blæser heller ikke så vildt og voldsomt som det sommetider gør. Her er selvfølgelig hammer koldt. Men ja. Det kan man vidst ikke undgå i DK om vinteren – endnu. Sådan bliver det nok engang. Som schubidua synger i en af sine sange ,, Er du træt af syden, sne og slud – tag til det varme nord! Tag til Costa Kalumborg, hvor de slankepalmer står, og svejer lidt i skyggen fra Jens Hansens bundegård”… Godt billede på hvad der engang vil ske når orsonlaget går helt i smadder XD Ej… Men seriøst… Bare dét at solen skinner en smule, gør det hele så meget nemmere. Og ud over det, så var der faktisk lyst da jeg stod op i morges. Stod så også op en halv time senere end jeg plejer, fordi jeg jo sov hos Sarah. Uhh ja… Min aften hos Sarah var forresten fantastisk hyggelig. Vi var jo først i biografen og se ”The Strangers”. Den var okay. Der var nogle rigtig gode momenter. Men slutningen var lidt skuffende. Mmm… Altså… Nogen gange tænkte man ,,Hmm.. hvordan gjorde han lige dét så hurtigt?”… Men alt i alt udmærket film. Bagefter ville vi have været på Mc Donalds og få lidt at æde, men vi ændrede mening, og åd på Sunset. Namme nam ^__^ Der hjemme spillede vi ”Harry Potter” på PS2 XD Sarah havde mega stress, og kunne ikke komme videre >.<” hahaha! Det var max. Nemt. Men okay, sådan er vi jo så forskellige.. Mit talent ligger åbenbart i at snige mig uset rundt på Hogwarts gange! *Miiib*… Efter vi havde spillet lidt, så vi ”Figh club”. Genial film. Mmm. Men igen. En lille bitte smule skuffende slutning. Men elsker bare twistet deri! Den skal i hvert fald 100% sikkert ses folkens!

Når ja! Om dagen… altså efter skole… Inden vi tog i biografen… Var vi ude og køre på Sarahs giga crosser! Omg! Det var så fedt! Den kan køre 120 i timen. Man suser bare af sted. Vi kørte i skov og på markvej. Damn det var fedt. Kunne virkelig godt tænke mig sådan en crosser O.o Kunne godt nøjes med en lidt mindre XD haha! Den skal bare have lige så stor motor >:] Wuhuu! Det ville sku aldrig gå godt…

MAD?! jeg er mega sulten -.-” Og klokken er kun 12:37 nu… Så ca. tre kvarter igen. Hvordan skal jeg dog overleve XD hehe… Ej ved ikke rigtig om jeg er sulten. Min mave går bare amok. Har haft ondt, øverst i maven i… 3 dage nu. Det gør pisse ondt, og det føles som sådan nogle jag der kommer fra det inderste af mavesækken… Eller… Det kan vel også beskrives som stød i maven O_o klamt…

Hahaha! Kæft den sælger fra 3 der render rundt herinde er god XD Tøserne hopper lige på krogen. Han virker som en charmetrold. Så kommer han hen og sætter sig ved en pige.

Sælger: ,, Hejsa… hvilket mobil abonoment har du?”

Pige: ,, Mig? Jeg har telia express”

Sælger: ,,Betaler du så selv?”

Pige: ,, Ja da…”

Sælger: ,, Og du er 18 ikke? Syntes du ikke det er helt vildt dyrt?” *Forargelse i stemmen*

Pige: ,, Ja det er jeg… Og det øeh ved jeg ikke lige… Måske er abonomentet lidt dyrt?”

Sælger: ,, Hvad er minutprisen for dine samtaler?”

Pige: ,, Æhhh det ved jeg ikke…”

Sælger: *Stilhed* ,, Nåe jamen så betaler du vel bare over nettet… Jamen det er jo også meget nemmere.. heh…” *Forsøge at give ret*

Pige: ,, Jaa…”

Sælger: *Stilhed*… ,, Ej ved du hvad… Nu hvor du alligevel sidder her og venter på bussen… Så kom da lige med mig her hen og se på det her…”

Og så rejste de sig sku og gik O_o og hun står stadig der henne og ævler med ham… Syntes sku den samtale virkede lidt akavet XD Men ja! Virkede tydeligvis! Sådan super 3 sælger! Og nu fornøjede han mig også så længe at jeg knap opdagede at der nu kun er 30 minutter tilbage inden jeg kan komme hjem. Men okay… Så er der lige ca. 30 minutter i bus. Så jeg er ca. hjemme om en time… Tænk at jeg får fri klokken 12… Men først er hjemme klokken 13:45… 1 time og 3 kvarter senere O_O …

HAHAHAHA! Nu er sælgeren henne ved en anden mand! Samme intro…

Sælger: ,, Hejsa… hvilket mobil abonoment har du?”

Mand: ,, Mig? Jeg har Sonofon”

Sælger: ,, Syntes du ikke det er helt vildt dyrt?” *Forargelse i stemmen*

Det minder lidt om vores betjening på Mc… ^__^

Ooog nu er der kommet endnu en rose dims. Denne gang en kvinde. Hun er her inde hver dag, og render rundt med en lille baby på maven. Men jeg ved at de er i den samme ”gruppe” som manden med colaen… Så… ingen penge herfra… Sorry… Nogen gange kan jeg godt være lidt egoistisk… Men virkelig… Det virker bare ikke ret troværdigt med dem…

Mmm! En der spiser is over for mig! Haps! Den ville jeg gerne have XD haha! Ej virkelig… Dejligt at læse ”min tankestrøm”, ikke? Ej skal vidst til at stoppe nu, for det er vidst kun intetsigende ævl som jeg lukker ud lige nu. Mmm…

I aften kommer Mikkel for resten. Men han er vidst først sent hjemme, så jeg kan båede nå at støvsuge, rydde mit værelse op, ride, og lave mad inden han kommer hjem *Optimisme*. Ved bare ikke helt hvad jeg skal lave og spise endnu. Men det er jo så heller ikke det der haster aller mest med at finde ud af, for tror bare jeg laver noget kylling eller sådan noget. Kylling.. Laver altid kylling XD haha! Jeg må virkelig være kedelig at bo sammen med.

Her på falderebet vil jeg gerne lige sige, at hvis i har en idé til nogle tutorials jeg kan lave, eller noget som helst andet, ville det være fedt hvis i skrev i gæstebogen, kommentarsystemet, min mail, eller udfylder overstående ”Idé boks”… Valget er dit…

Og BINGO! 1 point til 3 sælgeren… Han fik solgt et abonoment XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.