Ja som overskriften nok foreskriver; Jeg er kommet ind på sygeplejerske uddannelsen! Jeg har ikke ligget søvnløs i nat, men jeg var da træt af, af jeg først kunne tjekke her til morgen ^_^” Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke skulle kunne komme ind, med mit snit… Men det viste sig jo så heller ikke at være et problem.

Men ja! Jeg skal være sygeplejerske! Det bliver et nyt og spændene kapitel i mit liv. Med studiestart d. 1 september. Jeg må indrømme, at jeg allerede er meget nervøs. Det er jo nogen ekstremt store hold vi er på. Jeg håber jeg kommer til at passe ind, og uddannelsen opfylder de drømme jeg har om den.

Til sidst vil jeg lige sige stort tillykke til alle jer som er kommet ind på jeres drømme uddannelser! Og op med humøret til jer der ikke er kommet ind endnu! Det skal nok komme! :)

Deltag i min brugerundersøgelse her.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(13) Comments

 1. Endnu engang tillykke :D

  1. admin says:

   Tusind mange tak søde! :D <3

 2. Stort tillykke søde! Hvor bliver det da bare spændende ! :D

  1. admin says:

   Tusind tak :D Ja jeg glæder mig til at se hvad uddannelsen har at byde på ^_^

 3. Åh stort, stort, stort tillykke. Det er virkelig bare noget helt særligt, at komme ind på sin drømmeuddannelse. Som en sand ønskedrøm.

  Jeg håber, det bliver alt, hvad du håbede på :)

  1. admin says:

   Tusind tak Rikke! :D Jeg håber det er lige så fantastisk som jeg tror og håber på ^^

 4. Stort tillykke. :) Kan godt huske hvordan det var at vente på brevet for et halvt år siden. Fy for pokker, siger jeg bare, alle de nerver man rendte rundt med. Og den lettelse og lykke det så gav, når man var helt sikker. <3

  1. admin says:

   Tusind tak :D
   Jeg har jo været igennem ræset før, så denne gang må jeg sige, at der var noget mere bero på følelsesregisteret – men spændene var det alligevel, og nu er jeg rigtig glad :D

 5. Tillykke! Det er dejligt at høre at du er kommet ind

  1. admin says:

   Tusind tak :D

 6. Tillykke! :D Håber du bliver glad for det :)

  1. admin says:

   Tak :D
   Det håber jeg også ^_^

 7. Tillykke – det er da spændende (:

  – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.