Sygeplejersken, Simone…

Ja som overskriften nok foreskriver; Jeg er kommet ind på sygeplejerske uddannelsen! Jeg har ikke ligget søvnløs i nat, men jeg var da træt af, af jeg først kunne tjekke her til morgen ^_^” Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke skulle kunne komme ind, med mit snit… Men det viste sig jo så heller ikke at være et problem.

Men ja! Jeg skal være sygeplejerske! Det bliver et nyt og spændene kapitel i mit liv. Med studiestart d. 1 september. Jeg må indrømme, at jeg allerede er meget nervøs. Det er jo nogen ekstremt store hold vi er på. Jeg håber jeg kommer til at passe ind, og uddannelsen opfylder de drømme jeg har om den.

Til sidst vil jeg lige sige stort tillykke til alle jer som er kommet ind på jeres drømme uddannelser! Og op med humøret til jer der ikke er kommet ind endnu! Det skal nok komme! :)

Deltag i min brugerundersøgelse her.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

13 thoughts on “Sygeplejersken, Simone…

  1. Åh stort, stort, stort tillykke. Det er virkelig bare noget helt særligt, at komme ind på sin drømmeuddannelse. Som en sand ønskedrøm.

    Jeg håber, det bliver alt, hvad du håbede på :)

  2. Stort tillykke. :) Kan godt huske hvordan det var at vente på brevet for et halvt år siden. Fy for pokker, siger jeg bare, alle de nerver man rendte rundt med. Og den lettelse og lykke det så gav, når man var helt sikker. <3

    1. Tusind tak :D
      Jeg har jo været igennem ræset før, så denne gang må jeg sige, at der var noget mere bero på følelsesregisteret – men spændene var det alligevel, og nu er jeg rigtig glad :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.