Så er det søndag. Jeg er først vågnet klokken 13.45 her til morgen O_O Det var satme dejligt at få lov at sove igennem ^^” Nu sidder jeg inde i stuen og ser “klaphuggerne” med de gamle… Yaay… Det er sygt at nogle folk kan sidde og sige de er uddannet tømrer, electrikere, osv. osv. når de ikke er -.-” oh god… Stakler der falder for den slags. Det kunne jeg sku da også selv falde for. Godt jeg har Bøje ^_^ han skal vejlede mig hvis jeg engang skal lave noget!

Nå… Juledesignet er færdigt forresten ;D og er igang med julekalenderen. Designet blev helt udemærket, men det er ikke noget som er vildt imponerende. Men det er bedre end det juledesign jeg lavede før. Ihvertfald mere julet. Jaja…

Jeg vil smutte igen ^^,

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.