Ja hvis nogen skulle være i tvivl, så kan jeg lige opdatere folket om hvorvidt jeg stadig har en puls – det har jeg bestemt… Og jeg har som altid fuldstændig overdrevet travlt ^^” dermed forklares mit fravær de seneste dage nok også… Men fortvivl ej! Hvis alt går som planlagt starter den regelmæssige blogging igen fra i morgen af! (Og planen er at jeg vil dele lidt billeder fra den søde juletid)

Jeg håber i alle sammen har haft en rigtig dejlig jul! Jeg glæder mig til at gå ind i det nye år med jer :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Og i lige måde! Et nyt, spændende år med spænende oplevelser!

    Glæder mig til at se billeder fra din jul n__n

  2. admin says:

    De er nu smidt op :D Og nu må jeg vel snart forberede nytårstalen? Skriver du en i år søde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.