Simone er kedelig for tiden XD

Så er det onsdag. Snart weekend! Wehe! Glæder mig til at få lidt weekend. Selv om jeg skal arbejde både lørdag, og søndag -.-” lidt et minus. Men ja.. Så skal jeg i det mindste ikke i skole. Det er da lidt afvekslende… Men ja… Ikke fedt. Glæder mig til når december er ovre.. Så skal jeg arbejde meget mindre. Lålålå!

Nåja.. Jeg har været i skole i dag. Gider jeg ikke lige snakke videre om XD var bare skole. Skole sådan som skole er. Kedeligt. Så… Lad os snakke om Body 19… En asiatisk gyser jeg lige har siddet og set. Virkelig genial slutning. Generelt en helt udmærket film. Kan helt klart forslå at folk tog og så den… ellers går i glip af noget – i hvert fald hvis du er en af dem som elsker ”ægte” gysere. Tjo.. og man kan jo hele tiden se film XD jeg så den i mens jeg stod og lavede risengrød. Haha :D amme namme <3 Det smagte helt vildt godt. Damn hvor er jeg god til at lave mad *At elske sig selv*…

Ja okay… Det blev en kort blog… I den her tid hvor jeg er ultra kedelig at høre på, må i lige søge andre steder hen.. som fx: Goldenfairy, eller Miissy

Hygge hejsa :D

Inden jeg smutter vil jeg endnu engang liiiige give udtryk for mit behov for noget nyt og sjovt til ventetiden i bussen:

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.