I dag fik vi færdiggjort synopsen til projektet. Det var rart at få det ud af verden, men der er stadig så meget der skal ordnes. Men det kigger jeg på hele i morgen. Var faktisk inviteret med Tobak ud og se en håndboldkamp (hvilken ved jeg ikke) lidt trist at jeg må glip af det, men jeg skal have ordnet det projekt halløj i morgen, have pakket mine ting (kuren slutter i morgen, så nu vender jeg endelig snuden hjem af), have ryddet op i køkkenet (forklaring følger X’D), og alt muligt andet. Baah. Men tror det bliver en god dag i morgen forøvrigt. Bliver hentet klokken 16:00 af de gamle. Jeg glæder mig faktisk til at se dem. Helt mærkeligt at have boet her hos Mikkel i over en uge. Det har været skønt. Men nu trænger jeg til at komme hjem og se til min hest, min kat, og hunden. Det bliver lækkert nok. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at skulle tilbringe lidt tid sammen med Tobak, Bøje og mor.

Efter projekt tullede jeg lidt rundt inde i byen sammen med Trice og Rasmus. Det var hyggeligt. Men Rasmus koblede sig af gruppen da hans kæreste og en af hendes veninder kom. De skulle ned til Kennedy, og det skulle Trice og jeg ikke. Derefter tog Trice og jeg ind på Nytorv for at hæve penge. Trice ville gerne have en is. Og stolt kan jeg sige at jeg ikke spiste nogen is :’D Wow! Det er i sandheden et mirakel! Jeg var virkelig fristet, men jeg ikke engang smagte på hendes lækre softice med krymmel! Haha! Så føler man sig vilje stærk ^^” I dag kunne jeg forøvrigt knap klemme en halv portion af suppen ned. Den er så ulækker nu, at bare synet af den er ved at få mig til at brække mig Ö jeg er glad for at det er ovre i morgen. Så skal jeg ihvertfald aldrig mere have hvidkålssuppe. Nej der skal jeg i stedet have lækre hjemmebagte grovboller. Amme namme. Men jeg kan lige så godt lige kort ridse op hvad jeg må spise i dag, som jeg plejer:

Spis kun brune ris (natur ris), usødet frugtjuice og grøntsager. Igen: Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage suppen MINDST en gang i dagens løb

.

Nu vi snakker om mad, så til min uddybelse af hvorfor jeg skal rydde op i Mikkels køkken. Jo ser i, jeg har lige bagt endnu flere grovboller, så vi har nogle at fryse ned. Lige nu køler de af. Hvorfor jeg så ikke får det sidste ordnet nu? Jo det gør jeg ikke, fordi jeg er igang med endnu en portion boller. Eftersom vi ikke havde mere grovmel, og jeg gerne ville lave nogle nogenlunde sunde boller, har jeg fundet på mine egne. Spinat boller :’D Har engang smagt en form for spinatbolle ved en bager i Sønderborg. Den smagte rigtig godt. Men det er jo ikke sikkert at det her kommer til at smage lækkert, men man kan jo håbe. Ihvertfald bliver en stor del af dem frosset ned, da Mikkel selv, ikke er hjemme før søndagaften, og så er det jo synd at alle bollerne står og går til spilde. Jeg har tænkt mig at smage en spinatbolle i morgen, og hvis de er gode nok til ikke at blive kylet ud, tager jeg dem nok med hjem, da Mikkel ikke er så vild med spinat. Gemmer nu nok alligevel en her hjemme så han kan smage dem, og fryde sig over mine fantastiske kogereringsevner (Not).

Efter Trice havde spist sin is, fulgtes vi med Mikkel til en forårskoncert hvor han skulle spille. Damn han er talentfuld ham min kæreste <3 Han spiller bare fantastisk. Han var også den der deltog i flest numre. Det må da betyde noget? XD Haha. Ej der var en anden rigtig fascinerende fyr tilstede. Han spillede klaver. Han komponerede selv. Og nøøj hvor spillede han smukt. Han var sådan en rigtig særlig. Mega grinern indslag til dagen ^,^”
Efter forårs koncerten delte vi os, og Mikkel og jeg stilte os og ventede på bussen, og så opdagede jeg pludselig noget fantastisk: 6 FILM FOR 150 KR!, jeg rodede så filmene lidt igennem… Og jeg fandt faktisk nogen jeg syntes så ret okay ud. Så jeg købte selvfølgelig de 6 film (mega billigt. 25 kr pr stk). Filmene jeg købte var: P2, The Calling, Dead Space: Downfall, The P2, Devil’s chair, Nailed, og Blood Stains. Ud af de 6 film har jeg allerede set: Dead Space: Downfall, The Devil’s chair og skal til at se The Calling. Wuhu!

Jeg syntes lige at The Devil’s chair fortjener en lille præsentation. Det er en gyser. Først troede jeg den var rigtig dårligt lavet, fordi der var nogle scener deri, hvor man tænkte at det var ret så tvivlsomt. Men filmen fik den fedeste drejning, og blev pludselig en helt utroligt god film! Jeg var positivt overrasket. Normalt ser jeg drejningerne komme, men ikke denne gang. Filmen var i det hele taget også ret speciel. Der er en fortæller hele filmen igennem (fyren som er hovedpersonen). I starten virker han som en ret troværdig fortæller, men man kan godt begynde at tvivle af og til. Det er virkelig nice… Er så glad for at jeg alligevel så den film. Den har endda et snert humor, som jeg sjældent syntes nogle gyserfilm kan bære. Jeg syntes overhovedet ikke er uhyggelig, hvilket er lidt ærgeligt, men den er dog alligvel helt klart værd at se. Sjovt nok har jeg kigget på den 100 gange inde i Blockbuster, men aldrig gidet at tage mig sammen til at se den. Nu fik jeg det gjort, og ærger mig over jeg ikke fik gjort det noget før også. Haha :D

Da vi havde købt filmene satte vi os hjem og så P2 (den var forøvrigt også ret okay), og så tog Mikkel afsted hen til Anders. Så jeg er alene i lejligheden. Det er jeg egentlig ret godt tilfreds med, for så kan jeg få set endnu flere gysere uden at blive forstyrret (haha). Men jeg savner lidt nogen at snakke med ^,^ Har været en del alene i den tid jeg har været her ude hos Mikkel. Han har næsten skulle noget hver aften. Træls men sådan er livet. I de fleste tilfælde skulle han arbejde. Han er jo nød til at tjene til at have lejligheden.

Jeg vil afslutte min blog nu. Jeg har ikke yderligere spændene historier at fortælle X’D (for jeg har jo fortalt sindssygt meget spændene i dag.. waha..) Slut med det…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.