Wee, Wii er sjovt :D Har spillet i 4 timer sammen med min mor og bonus far på en Wii maskine min mor har lånt af en veninde XD jeg var total hardcore til at bowle, og til tennis.. Og well… Fik en anden plads i golf O_o … Ej… Ved ikke om det var Wii’en som var så sjov, eller om det bare var fordi jeg havde savnet at lave noget med de gamle. Vi havde det virkelig hyggeligt, og tror ikke jeg har været så glad, som jeg har været her til aften, i lang tid. Men kæft hvor er det egentlig fedt at spillet forresten er direkte fysisk hårdt. Man burde give sine børn sådan en i stedet for en playstation ^^” Hehe… Så bevæger man sig i det mindste i mens man nørder (Jeg skulle nøde snakke)…

Mmm… Well… Jeg har været på arbejde i dag. Så er egentlig super træt. Men som sagt glad. Damn… Det har bare været den bedste aften i aften. Lækker mad, hygge… Årk… Og så har mor sagt at hun køre mig på arbejde i morgen :D Jeg er sååå forkælet, det er da helt vildt!!

Nå… Men jeg vil egentlig smutte i seng ^^” er ret træt. Ville bare lige dele min glæde med jer :D … Jeg er så glad i dag… Jeg er så glad i daaaag… Jeg vil sove nu… For det er neeeemlig naaaat *lalle af ren glæde*

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.