Jeg bliver konstant syg O_O Jeg fatter det simpelthen ikke! Eller jo det gør jeg lidt – det er pga. min usunde levestil. Men derfor er det ikke retfærdigt alligevel XD Kender da mange der lever mindst lige så usundt, eller endnu mere usundt end mig! … Og hvad er det så mon jeg brokker mig over? Jo jeg er “syg”. Det går lidt op og ned. Vi havde heldigvis ikke undervisning i skolen i dag. Fra starten af. Jeg tog som (næsten) altid i skole i morges. Jeg bemærkede da godt nok at min krop var ualmindelig træt og tung i morges, og jeg havde ikke nogen appetit, men ellers havde jeg det faktisk fint. I skolen gik det godt nok – Jeg var færdig med det jeg skulle, inden klokken var 11:00. Vi skulle arbejde selv med de projekter vi skal fremlægge i morgen. Klokken 11-et eller andet var jeg så nødt til at tage hjem. Var overvældet af kvalme, og jeg følte jeg skulle besvime og kaste op ud over det hele… Da jeg var på vej hjem til de gamle i bilen, måtte jeg undervejs holde ind til siden og kaste op. Da jeg kom hjem gik jeg direkte ind og i seng. Jeg sov til omkring klokken 15:00 tror jeg at det var… Utroligt som det lyder; så havde jeg det godt nok da jeg vågnede… Der gik så et par timer, og jeg fik det dårligt igen. Jeg fik lidt at spise. Fik det bedre… Og nu sidder jeg så og har det halv skidt igen :( … Det er super nederen, for lige meget om jeg så kaster op ud over det hele hele natten, så er jeg nødt til at tage i skole i morgen, da vi har fremlæggelser. Møg. Ej jeg satser da på at jeg har det godt nok i morgen. Jeg går jo i seng med det samme jeg er færdig med denne blog – så sent bliver det jo ikke.

MEN… Der er flere grunde til at jeg skal være helt rask i morgen, og det er at jeg skal hjem til Nicki. Det er sådan set lørdag der er speciel. Da jeg skal arbejde i halloween weekenden, så har Nicki arrangeret en erstatnings halloween. Jeg ved ikke præcis hvad vi skal lørdag – det er nemlig en hemmelighed :D Det eneste han har afsløret er at vi skal ind og se Paranormal Activity 2. Det skal skam nok blive super godt :D Glæder mig! Det er længe siden jeg har været i biografen, og så er det endda med alt betalt Ö !! Wow! Så er man nok lige forkælet ^___^ Føler mig som en prinsesse. Jeg elsker når der bliver arrangeret ting for mig. Det behøver ikke være noget der koster noget overhovedet – bare tanken o at der er nogen der har ville give sig tid til at gøre noget så godt for én er super dejlig :’D … Nu ved jeg så ikke hvor meget jeg får skrevet af blog i weekenden, men jeg vil prøve (mest for min egen skyld) at skrive hver dag, alligevel :)

… Nu er jeg så for øvrigt endelig hjemme igen. Var nu ellers dejligt at have en bil til skole hver dag. Og endnu mere skønt at komme hjem til dyrene hver dag :’D … Jeg nåede lige at sige hej til min mor inden jeg tog hjem. Det er altid dejligt at se hende når hun kommer hjem fra Berlin. Det er virkelig lige hendes by ;D …

… Nå… Jeg vil lige tage et spil Naruto-Arena (find mig som Microcut), som jeg er blevet super afhængig af XD Hahaha! Seriøst… Det er så steneren et spil… Men jeg hygger mig virkelig ^_^”… MEN derefter vil jeg forøvrigt gå i seng! Godtnat!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.