julekalender (næsten) droppet…

Ja jeg skulle så arbejde i dag alligevel. Så har ikke fået lavet noget på hjemmesiden. Er også ret træt nu. Men okay. Skulle gerne have lidt tid i morgen, men i morgen skal jeg så også holde jul med Tobak og slænget, sååee… Nu må vi se… Ihvertfald har jeg droppet at følge med i julekalenderen på min side XD haha! De sidste låger kommer op imellem jul og nytår… Orker ikke at skal have det færdig inden i overmorgen Ö og slet ikke den gode ting jeg havde tiltænkt mig til den 24… Nå… pyt skidt…

Well… I dag har jeg arbejdet? Mere er der vidst ikke at fortælle :D desuden vil jeg gerne i seng… Så jeg kan komme op og ride i morgen… Bye bye…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.