JEG GLÆDER MIG TIL DEN 14 JANUAR!!
Kan faktisk slet ikke vente til den 14 januar! Det bliver bare så mega genialt! Ja hvad sker der den 14 januar 2009? Jo der sker det at Alice Nine udgiver deres nyeste CD “VANDALIZE”… Har vidst længe at der kom en CD med det navn… Men det er lige gået op for mig at der egentlig ikke er så lang tid til at den udkommer :D Damn jeg glæder mig! Det ser også ud til at være en spændene tracklist… Især fordi deres nummer “mirrorball” er på… Og den kender jeg jo… Men det er en ny version. Og efter som at deres nye album skulle være endnu mere rocket, er jeg virkelig spændt på at høre det nummer :D Ej cd’en kan ikke andet end at være god. Mit ynglings nummer er nemlig der på… Eller ét af mine ynglings numre. “Rainbows”. arg… Ja altså der er bare mange gode numre på, og mange numre jeg slet ikke har hørt endnu, fordi de ikke er udgivet… I skal da næsten lige se den geniale tracklist:

1. the beautiful name
2. hyakka ryoran
3. RAINBOWS
4. Kiss twice,Kiss me deadly
5. CROSS GAME
6. subaru
7. www.
8. Drella
9. MIRROR BALL[VANDALIZE EDITION] 10. innocence
11. Water fall

Længe leve Alice Nine! Wuhuu! Hæhæ… Ja jeg er total høj på Alice Nine lige nu ^^, Men ja… Er bare glad. Og glæder mig. Sad faktisk også lige og læste et interview med dem da jeg kom hjem fra min ridetur. De snakker meget om at komme “overseas” for at afholde koncerter, men også at det desværre ikke er muligt endnu -.-” Håber bare snart at det bliver muligt for dem! For jeg har ikke råd til at kommet til Japan for at se dem :( Desværrer… Arg… Så lad mig for gudsskyld vinde en million på min skrabekalender :D haha! Det kunne faktisk være ret så praktisk O_o
Nå nu tabte jeg tråden XD Well… Jeg så jo det der interview… og Ufh hvor er Saga cute :D haha så sidder de andre og svare dybt seriøst og så sidder han der og fyre div. pis af XD haha… Han er så grinern… Mon han også er sådan IRL egentlig? O_o Who knows…

Hov ja… Forresten… Det nye album… Der er jo sangen “the beautiful name” på… og den er bare dybt anderledes end deres andre sange ^^” Men den er god! Det kan ikke være andet end godt når Alice Nine har lavet den :D Og Shou har forresten fået helt mørkt hår i PV’en O_O mega mærkeligt at se ham sådan. Men det er pænt til ham :D Men Saga har ikke sit rødlige hår mere. Det var ellers så cute… Men det her… Lidt lysere… er også sødt :D Weee…. okay jeg er freaky lige nu XD Det jeg ville fortælle jer, er at det er en smuk sang ^^” Og noget meget smukt musik der er i dette nummer :D me likes really mutch… wuhu!

Okay… Vi prøver noget andet nu! Ja det er rigtigt… Jeg vil prøve at snakke om noget andet end Alice Nine… Hvad er der at fortælle… Jeg har endelig haft tid til at blogge i dag? (Som i nok kan se)… Og well… Som jeg nævnte lidt tidligere i bloggen (meget hurtigt) så har jeg været ude og ride. Jeg har også været ude og gå med hunden, så jeg har faktisk været ret så aktiv O_o … Har været oppe siden klokken halv 10… Troede jeg skulle op og hjælpe med alt muligt hulumhej, men det viste sig så at dem jeg skulle lave alt det der fnidder fnadder med, først kommer i eftermiddag XD doh! haha! Men ja… Hvis jeg ikke var stået så tideligt op, havde jeg nok ikke nået at voldtage jeres hjerner med alt det her Alice Nine pladder, vel? Maha…

Som jeg kort fortalte i går, så skal vi have god mad i aften, og holde noget julehalløj. Det skal nok blive hyggeligt. Vi holder det fordi vi ikke alle sammen er samlet her den 24 December… Hvilket vi nemlig først skal være næste år… well… Sådan er det med fraskilte familier :D Men det er da ikke så skidt? Så får man lov til at holde jul to gange XD haha! Vi får godt nok først vores gaver i morgen (Julen handler jo kun om gaver XD hahaha lol)… Det er sku meget fint… Glæder mig bare til at Tobak kommer… Det er lang tid siden vi har haft en dag sammen hvor jeg ikke har skulle på arbejde om aften -.-” … Glæder mig også til at Palle kommer… Håber han er i et godt mood… For ellers kommer vi hurtigt op og diskutere et eller andet latterligt XD haha! Jaja… Sådan er det jo med søskende :D <3

Glæder mig til den 14 januar!!!!!!!

Ja faktisk har jeg ikke så meget mere at fortælle om endnu… Det kan jo være at jeg får tid til at komme på i aften, eller i morgen tidelig, og lige berette om resten af dagen, men det er ikke sikkert… Vi får se… Mmm… Tror jeg vil tage et spil CS… For det syntes jeg egentlig kunne være sjovt… Ellers vil jeg lave kunstige negle… mmm *gruble*…

Jeg glæder mig til at lave en anmeldelse af VANDALIZE!!!

Okay… min hjerne er brændt sammen (Kortslutning! alt blir’ sort!)… Så nu vil jeg smutte ind og lytte til lidt Alice Nine, og så må jeg tage stilling til hvad jeg vil derefter… Hov havde nær glemt… Jeg vil da dele mit fantastiske fund af den smukke sang “the beautiful name”… Den er smuk… Men ikke en af mine farvoritter.. Men det er også svært at hamle op med “Q” og “Rainbows”…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.