Jeg mødte på arbejde i dag klokken 07.30. Der var lidt frost, og virkelig koldt. Da jeg fik fri klokken 18.20, lå der sne over det hele? Bare et tyndt lag… Lige indtil jeg kom ud af hvor min mor bor – så var der pludselig masser af sne! Folk lader til at syntes det er dejligt. Men helt ærligt?! Er det ikke liiiidt for tidligt? ^^” Det er nok bare mig der er af den overbevisning.

I dag var nu en dejlig dag på arbejdet. Jeg knoklede alt hvad jeg kunne, og der var ingen tidspunkter hvor der ikke var noget at lave. Sådan fortrækker jeg mine arbejdsdage. Jeg tager jo på arbejde, for at arbejde; ikke for at stå og glo. Men GUD hvor har jeg ondt i mine fødder ^^”. Sådan en 11.30 timer er nu hårde ved dem, når man konstant står op. Og jeg sprang også en af mine pauser over i dag, fordi vi havde så travlt.

I morgen står den på 12 timers arbejde. Jeg skal stå i “julepyntet” hele dagen. Så jeg skal bare stå og fylde op… Min ryg bliver nok lidt øm. Men det går nu nok. Sådan en 12 timers vagt er lækker, på en søndag, for det betyder god løn ;D Og har vi alle ikke brug for det, her i den søde juletid?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Der står vinter på kalenderen, derfor er det HELT i orden at der er sne!

    Og helst meget, jo tak !

  2. admin says:

    Tro mig… Vi har fået RIGELIG sne allerede ^^!

  3. MERE !!!!

  4. admin says:

    Vi har en mindre snestorm her i nordjylland -.-“

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.