Jeps… Så er det juleaftensdag. Jeg har det slet ikke som om det er juleaften i aften O_o er slet ikke i julestemning. Nok mest fordi vi ikke har et juletræ her hjemme (skal ikke holde jul hjemme), men det har jeg selv været med til at bestemme… Har I andre fundet den gode julestemning frem? ;P Min den kommer sku nok i aften, så det er fint, fint…

Klokken er lige nu 10:00. Jeg har ca. været oppe i en time og 15 minutter nu. Vi skulle tideligt op, og spise god morgenmad med familien, da min bror og jeg jo altså ikke skal holde jul med min mor og Bøje. Det var hyggeligt. Men tidligt at skulle op XD haha!

Mike og Palle holdte mig vågen det halve af natten fordi de sad og drak øl, og spillede et eller andet gammelt retro spil på min playstation. Tror det hed Bubbel Bobbel, eller sådan noget O_o Det var ihvertfald ældgammelt! Arg… Min hjerne er smadret af den lorte melodi der var med i spillet, og som bare konstant lød inde på mit værelse >,<” *slå hovede imod mur*…

Well… Jeg har faktisk lavet et nyt layout her i går. Det er meget anderledes end jeg plejer at lave mine designs… Og det er blevet ok… Der er et eller andet over sidebaren jeg bare ikke kan fordrage… Men okay… Det bliver aldrig lige så grimt som mit juledesign fra i år XD Haha… For det her layout er jeg virkelig ved at få spat af. Regner også med at pille det her møg nederen julelayout ned i morgen, og opsætte mit nye. Der er jo ingen grund til at beholde julestemningen efter jul? Er der? hmm… Maybe…

Jeg vil se at få pakket, og tage et bad. Måske har jeg mulighed for at skrive lidt mere i min blog senere, men chancen er vidst ret lille, da jeg jo ikke sover hjemme, og jeg ikke rigtig kan få mig til at slæbe commen med XD Nå… Får vi jo at se…

Og Mox… Du er endnu mere freak end mig <33 Haha…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.