Og Nicki redder dagen…

Jeg havde en ret træls dag i dag. Har sjældent været så langt nede i kuld kælderen. Men det er derfor det er godt, at man har en kæreste, som Nicki, som lige kan kaste en rebstige ned til en, så man kan klatre bare lidt af vejen op igen ^_^

Det var hele tiden planen af vi skulle hygge i aften, med god mad, og film – men vi var lige ved at droppe det, pga. af mit humør. Heldigvis insisterede Nicki på, at vi skulle hygge. Vi valgte dog at droppe den fine middag, og i stedet købe grillmad. Knap så romantisk – men rigtig hyggeligt, og lige hvad jeg havde brug for.

Nu ligger jeg mig tilbage på sofaen, kaster en håndfuld slik mere i kæften, og ser endnu en gyser… Så kan alle sorger og problemer vente til en anden god gang ;)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.