Sidder lige nu sammen med Moxigogsi :D Vi ser “Alice nine – Hello, Dear numbers” som er en koncert dvd med alice nine… Den er snart færdig. Ihh… Elsker den bare :D jeg ser den mega tit, men Marie har ikke fået den set før nu. Det er nice at vi kan sidde herinde i stuen og se den… Det er i det hele taget ret skønt at “de gamle” er på skiferie.. Ej misforstå mig nu ikke. Det er jo ikke fordi de ikke er rare at være sammen med, jeg har bare haft en nice weekend. Jeg har godt nok skulle arbejde båede fredag og lørdag, men det har nu været fint. Kan godt lide at være på arbejde egentlig.O_o lol.. Ej… Jeg syntes bare ikke at det er slemt at være på arbejde. Det er rart nok når man først er der, for jeg bliver for det meste i godt humør. Succes oplevelses følelsen eller hvad? ^^” dunno…

Det har været en rigtig god weekend, for fra fredag til lørdag var jeg sammen med min veninde Sarah, som jeg har kendt siden jeg var helt lille. Vi var sammen efter arbejde og sov sammen. Det var super mega hyggeligt, og vi havde total fråde aften. I aften er jeg så sammen med Marie :D Også min veninde som jeg har kendt hele mit liv. Vi feder også total… og damn! Hvor er det mindst lige så hyggeligt ^^, vi fråder også. Men ikke nær så meget, for Marie har en meget lille mave >:] hun kan slet ikke æde lige så meget som mig og Sarah hahaha …

Well.. Arbejdet var nice i dag :D jeg bliver jo fyret når jeg bliver 18 -.-” MEN Michael (min super skønne chef), har vidst skrevet en god anmeldse af mig, som jeg kan bruge til at søge ind i en af de andre afdelinger i Føtex… Muhahaha :D Så kryds fingre for mig…

Nu gider jeg egentlig ikke skrive mere (Jaaa… jeg ved det.. jeg er blevet total doven, og mine blogs bliver kortere og kortere, og mere og mere intet sigende)… Men vi skal lige have et sidste citat fra Mox (Ja jeg tillader hende det ikke frivilligt, men jeg tør sku heller ikke tage kampen op): ,,Mox styrer for MEGET!!”
(Selvglad? Nej slet ikke vel X’D maha)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.