Undskyld at billedet er lidt rystet… Syntes bare lige i skulle se mit dværghamster “Bette”. Jeg fik det af Mikkels storesøster (Som også har døbt ham), fordi hun ikke ville have ham mere… Han har så boet hos Mikkel lige siden, fordi min mor ikke ville have ham her hjem. Min mor er jo så på ferie nu, så nu har vi taget ham her hjem, så vi kan passe ham :D Så må vi se om min mor siger han må blive her, når hun kommer hjem. Han er ihvertfald kær ikke? ^^,

Well… Marie er taget hjem, og Mikkel og jeg har lige spist. Det er rart at have en stille og rolig aften for os selv her hjemme, og det er netop grunden til at jeg nu allerede vil stoppe min blog ^^” sorry… Mmm… Lige kort for at afrunde vil jeg lige sige at min blog i morgen, nok først kommer op omkring klokke 23, da jeg skal til teori og noget her i morgen…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.