Naturtalentet

Okay… Overskriften er lidt overdrevet ^^” haha… Men var ude at køre i byen for første gang i dag, og kom bare forbi, for at sige at, min kørelære sagde at jeg var en fornøjelse at køre med, og at jeg var rigtig dygtig :D så jeg skal nok få mig et kørekort engang… Håber jeg da… Nå… Det var ultra kort fra mig, for nu vil jeg i seng. I øvrig kom Mikkel og jeg ud og spise i aften, og det var meeega hyggeligt, og selv om det er en times tid siden nu… Så er jeg total overdrevet mæt… Tak til Bones (og Mikkel, min dejlige skat, selvfølgelig)…

Forresten er vi igang med at få gang i Creatures of the night igen, så jer der kan lide at spille rpg burde klikke derind. I kan komme derind via. sidebaren —> eller, ved at klikke Hér… (Til jer der ikke ved det, så står RPG for Role play game)…

Sov godt :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.