Ja… Jeg er træt, og eftersom at jeg havde lovet jer en blog omkring klokken 23, syntes jeg lige jeg er nød til at sige, der ikke kommer en rigtig en, for det er jeg altså alt for træt til.

Jeg har været til teori her til aften. Vi tog en teoriprøve, og jeg fik 6 fejl ud af 25… Det vil sige én for meget X’D ikke godt… men okay… Har kun været til teori 4 gange eller sådan noget, så det var meget udemærket. Mmm. Før teori var jeg ude ved John og Bente og spise. Det var hyggeligt, og jeg fik et kødben med hjem til Mille, som hun skal have når jeg er i skole i morgen :D Det bliver hun glad for. Så har jeg heller ikke så dårlig samvitighed over at hun skal være heeelt alene hjemme ^^” eller… Det er ikke sikkert hun skal, for Mikkel er vidst desværre ved at blive syg :( Det er rigtig synd for ham, men han får bare mere og mere hovedpine.. Jeg ville ønske jeg kunne gøre noget for ham… Det er også lidt ærgeligt, for vi skulle have været ude og spise i morgen, men det kommer vi vidst ikke… Men det vigtigste er, at han hurtigt rask :D

Nå… Jeg er træt, så nu hedder det sengetid… Ellers kommer jeg aldrig op og i skole i morgen. Jeg skal tidligere afsted i morgen, for hvis Mikkel er syg skal jeg tage bussen. Det er jo ikke sådan når man ikke har kørekort X’D haha… Jeg skal jo også have brugt det buskort, nu hvor min elskede moder har spyttet så mange kontanter i det ^^” (igen.. Se hvor forkælet jeg er)…

Det blev vidst til en lille blog… Men som jeg prøvede at sige før… Godnat…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.