Det moderne eventyr handler Om… Om… Om hvad? Ja det ved jeg ikke. Jeg skal skrive et moderne eventyr til på torsdag. Der er ingen regler for hvad det skal handle om. Det skal bare være et moderne eventyr. Til jer der ikke ved det, så forgår et moderne eventyr i vores “virkelighed”. Altså i vores tid. Derudover skal der ikke nødvendigvis være noget som helst magisk over det, men det skal indeholde de regler som et normalt eventyr gør. Fx. skal tallet 3 og/eller 7 indgå, derudover skal der være en belønning til sidst i eventyret… Og ja… Well… Jeg har kun fået skrevet min indledning -.-” og da Trice (min klassekammerat) læste den, måtte hun konstatere at den fik hende til at tænke på Dolph O_O Det går bare ikke! Hun sagde noget om at det var sarkasmen der i. Mmm… Well… Eventyr er ikke min stærke side X’D må vi ikke skrive om nogle sociale afvigere i steder? XD hahaha! Mmm… I kan da få lov at læse møget og sige… “tjoo… eventyr? aldrig” ^,^” Gosh… Her kommer det så:
Der var engang en lille landsby. En dejlig lille landsby. Hvor smukke lige brolagte gader adskilte de små, søde, identiske rækkehuse. Hvor små haver var velpassede og spredte en dejlig duft i sommervarmen. Folk var høflige og venlige og der var intet at udsætte på landsbyen. Dagene gik som de burde og folk levede deres liv som det forventedes. Men der var også en anden by. Og det er egentlig den som det hele handler om. For des større des bedre, og denne by var enorm. I byen boede der blandt andet en ung mand på 16 vintre. Denne unge mand havde erfaret at det var utroligt svært at….
Yees…. Som i kan se… Er jeg ikke kommet så langt… Og i morgen skal jeg arbejde til klokken 20:15. Så, så lang tid har jeg heller ikke. Så egentlig burde jeg ikke blogge. Men jeg holder lige pause. For jeg er kørt fast, og så hjælper det engang imellem lige, at slå hjernen fra i 10 minutter. Men jeg ved ikke. Er snart nød til at gå i seng også, for ellers kommer jeg aldrig op og i skole i morgen tidelig, og det er jeg lidt nød til. Plus jeg skal op kvart i 6, for de “gamle” er syge, så jeg syntes lidt at jeg bliver nødt til at fodre heste osv. i morgen “/ …

Apropro… Trice syntes jeg minder om Dolph i personlighed også X’D det har hun lige konstateret ^^” hahaha! Jeg er da ikke konstant sarkastisk, og højrystet, er jeg? >.<” Damn… Jeg skulle have lavet copyright på min personlighed, for jeg eksisterede i det mindste før Dolph >:] så det må være ham der minder om mig… Maha… Mmm… Har faktisk snakket meget med Trice på det sidste, og vi har virkelig haft det hyggeligt ^^, … Tror at det er fordi hun har lige så plat humor som mig. Virkelig… Vi har den sorteste af alle humorer begge to… Det er squ verdens klasse :D

Jeg vil komme videre med mit super duper moderne eventyr XD Hvis i har nogle kreative forslag til, hvad den unge mand har opdaget er svært, eller en idé til en af de prøvelser han skal igennem, for at komme igennem livet, må i MEGET gerne smide en comment :D Haha! Jeg havde selv tænkt noget med at han gerne vil være moden som sine klasse kammerater, men måske slet ikke er klar til at kaste sig ud i denne modenhed eller sådan noget? ^^” Måske bliver det for social realistisk. Og det skal det jo ikke være -.-” Desværre… Gi’ mig lov at lave noget 90’er litteratur XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.