… Fokusere jeg mon lidt for meget på målgruppen i min rapport? Det er i hvert fald tydeligvis det ord jeg bruger mest ^_^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Hold da op, det ser flot ud med alle de ord. Hvordan laver du dog det?

  Hehe, engang imellem skal man jo hygge sig. Jeg arbejder selv en hel del, så jeg har ikke meget tid til det. I aften er det min tur ;)

  Jeg skiftede egentlig til wordpress, fordi det var for svært med php. Jeg har aldrig lært noget om hjemmesidekodning, men bare prøvet mig frem og så fået en masse hjælp. Når man ikke kan det grundlæggende, bliver det hurtigt for avanceret :)

  Fedt du fik linket til at virke!

 2. uh, hvordan er det du har lavet det med de ord? Er det ikke en hjemmeside du har brugt til det? :)

 3. admin says:

  I kan lave jeres egen via dette link: http://www.wordle.net/ :)

  Kiir, Jamen jeg har heller ikke modtaget noget undervisning i php overhovedet, så jeg kan sagtens sætte mig ind i det.. Men jeg lærer det bare ved at prøve ^_^ Men jeg har jo nok en genrel viden som hjælper mig med at lærer det nemmere? Eller også har jeg bare for meget fritid ;D hahaha…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.