Wuhu! Jeg var ude og køre i dag. Det gik rigtig godt. Min kørelære siger at jeg har rigtig god motorik (har altid fået at vide, at jeg har en rædselsfuld motorik… Seriøst, kan ikke engang ramme mine pegefingre sammen hurtigt X’D) og at jeg skulle være stolt over mig selv. Han siger vi er forud med de ting jeg skal have lavet, selv om jeg kun har været ude og køre i byen 2 gange nu :D … og ikke nok med det, så fik jeg en gratisk ene time i teori i dag, fordi jeg havde været syg en dag, og så syntes Frede (min kørelære) at jeg fortjente at få ene time gratis så jeg ikke skulle have besvær med at komme på et af de nyere hold, for en dag… og… og… og… Så havde vi en teoriprøve for sjov i dag. I sådan en teoriprøve må man have 5 fejl ud af 25. Jeg fik 1 fejl ud af 25 :D Det har været en heldig “køredag” har det ^^” Og tænkt engang. Selv skolen var nem at overskue i dag. Hvad sker der lige for det?

Well… Nu har jeg lige siddet og set filmen “Just my luck” sammen med Mikkel. Normalt ikke en film jeg gider at se, men nu lå den der, og jeg havde lyst til at se en eller anden film man ikke skulle tænke så meget over. Den var sku helt fin. Eller nej. Den havde et par sjove scener. Ellers var den pisse dårlig :D Men sådan skal sådan nogle tøse film være. Det er det samme med film som “bring it on” osv. osv. ^^” Hæhæ… Ja ikke lige mig… Hov ja… Andgående film… Så har jeg fundet ud af at der kommer en ny underworld film… :D Den hedder Rise of the lycans. Glæder mig til at den udkommer, eller ihvertfald til at se den :D Weee… Har ikke de store forventninger til den. Men hvad skal jeg sige. Jeg elskede 1’eren og 2’eren. Nå. Det må i høre om en anden gang, for nu smutter jeg altså…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.