Bøje har fødselsdag, hurra, hurra!

Min stedfar har fødselsdag i dag :D Så tillykke til ham. Bøje er et af de bedste mennesker der nogensinde er kommet ind i mit liv. Jeg er lykkelig over at have ham. Bøje er en ven. Han er af de voksne som altid har haft lidt størrer autoritet end andre, pga. hans forståelse, og respektfulde måde at være på. Bøje er unik. Et så uhyggelig fredfyldt menneske, at man skulle tro det var løgn. Han ville aldrig krumme et hår på nogen. Jeg tror Bøje, er et af de mennesker som jeg føler, har reddet mig ud af svære perioder i mit liv. Han har været god til at trække mig ned på jorden når temprementet løb af med mig… Hvor ville jeg dog ønske at alle børn med en splittet familie, kunne få en så god stedfar… Min sted mor, Bente har også fødselsdag i dag :D Og ikke fordi det betyder mindre for mig… Jeg har bare ikke så meget at kunne nævne (ikke fordi hun er mindre god). Bente er et menneske med et stort hjerte, og en enorm evne til at tilgive, hvor andre ikke ville kunne rokke sig. Men jeg har haft et brud for den del af min familie i en længere periode, så det er svært for mig, lige nu at kunne remse kæmpe livsfortællinger op ^^” Hehe… Men sådan er det jo bare ;D … Jeg er bare en af de “børn” som har været indblandet i en nogenlunde lykkelig skilsmisse. Begge mine forældre lever nu det jeg vil kalde et bedre liv. De har begge fundet dejlige livsledsagere. Hvad mere kan man kræve? ^^,

Idag har været en udemærket dag. Mikkel og jeg sov meget over os, så vi kom først i skole omkring kl. 12 X’D så egentlig fik jeg kun 3 timer. Og den ene var en VU (Værksted undervisnings time), og der lavede vi ikke en skid, ud over at få ting af vide vi allerede vidste. Så havde vi mediefag, og der så vi bare en film (Rockandrola). Kæft det var en genial film. Vi har ikke set slutningen endnu, men det glæder jeg mig helt vildt til! Filmen er lavet af ham der også har lavet Snatch, Lock stock and 3 smoking barrels (Ikke sikker på at titlen er helt rigtigt stavet), begge film som jeg er helt sindssyg med :D Elsker virkelig klippende i de film. Arg det er så damn nice. Smider også lige en trailer til filmen i bunden af bloggen tror jeg.

Ellers har jeg bare været ude og køre med Frede i dag. Det gik mega godt i dag, og jeg føler mig ret sikker i styringen af bilen. Vi var kort på motorvejen i dag, fordi Frede ville have at jeg viste en anden elev (Som sad på bagsædet), hvordan man kørte “ordentlig”. Hihi… Så blev man lidt stolt :D Frede siger også at han tror jeg går let igennem båede teori- og køreprøven. Jeg håber han har ret “/… Hvis jeg ikke gør, tror jeg at jeg bliver en smule trist… Hmm… Men ja…

Da jeg kom hjem var Elly her (Bøjes mor), og min stedbror, bror, mor, og Bøje her. Vi hyggede og fik god mad ^^, Jeg var lidt ked af tobak ikke var her :( Og Palle skulle tideligt hjem fordi hans kæreste var der hjemme og havde det skidt. Det var der ikke noget at gøre ved. Sådan kan det gå. Nåe ja! Jeg fik to gaver i dag :D Af min svigermor har jeg fået et stort krøllejern!! Wuhu!! Og af Elly har jeg fået en gryde, og en køkkenkniv :D Så har kun fået rigtig gode gaver. Lækkert. Nåe ja. Mon ikke jeg også får et par gaver i morgen, hvor jeg holder fest? ;D Mahaha…

Håber jeg kan holde mig vågen til klokken 00:40. Der kommer der Scream på tv2! Den vil jeg gerne se, for det er total nostalagi. XD Jeg er faktisk nødt til at se den! Haha! Kender i ikke det? At der kommer en gammel film, som man engang elskede? Hvilket minder mig om at jeg rigtig gerne vil se Mean guns, igen. Jeg elskede den total meget da jeg var 10-11 år ^^” Noget fucked noget for sådan en rolling at elske… men det gjorde jeg altså haha!

Rocknrola trailer:

Mean Guns trailer:

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.