Ja det gjorde de satme. Altså elskede Mandy Lane. Det var virkelig en langt ude film. Den var til at leve med, men overhovedet ikke uhyggelig. Ja hvis derer nogen som er i tvivl om hvad jeg snakker om, så er det den film jeg lige har set der hedder “All the boys love Mandy Lane”. Det er mere splat end det er gys. Smag og behag… Den var ikke lige mig… Men jeg har fået renset min hud super meget, med de masker jeg købte på tilbud i matas i dag, imens jeg så filmen :D Båede med dybderensende, fugtighedsgivende, og peel-off maske. Super lækkert. Min hud er helt varm og dejlig nu. og blød. Sådan helt frisk faktisk, så noget godt har filmen da inddirekte bragt med sig… Mmm… Vi har også lejet “Børnehjemmet”. Den ville jeg hellere have set, men den har jeg lovet at se med Mikkel, og han sad og så film med hans mor (en film jeg ikke gad at se, og de har desuden hyggeaften i aften, nu hvor Mikkel flytter), så den må jeg se en anden gang hvor han har tid. Hvilket nok først bliver i morgen aften… Når jeg altså har været ude og køre, og fælleshuset (til festen på lørdag) er klar :D Wuhu! Men det kan jeg også godt vente på. Alle mine veninder siger den er sindssygt god… Er den det? XD

Mmm… Jeg har været til teori i dag, og været ude og købe min stedfars fødselsdagsgave. Mmm.. Ellers har jeg bare været sammen med Mikkel musen, og skrevet lidt med Butterfly. Det er rart. Har haft mega travlt, her på det sidste, så vi har næsten ikke fået snakket :( har heller ikke rigtigt fået snakket med Selma :'( og hun kan ikke komme til min fødselsdag lørdag. Det er virkelig trist. Jeg kunne ikke komme til min bedste venindes fødselsdag, og hun kan ikke komme til min :'(!! Hvor uheldigt kan det være. Men gider helt ærligt ikke dvæle mere i det lige nu. Så bliver jeg bare i mega dårligt humør… og orker jeg ikke lige… (Som om man selv beslutter den slags ting X’D)

Jeg vil stoppe her ^^” Jeg overvejer at gå ned og kysse og kramme min dejlige kæreste. Jeg er taknemlig over at der findes mennesker som ham <‘3 Godnat folkens!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.