Well… I dag har jeg pakket til skiferien. Så er det næsten helt ordnet det hele. Der er lavet lasagne. Det er Bøje der har lavet det :D juble! Jeg har også været ude og køre mørkekørsel, og det gik rigtig, rigtig godt. No problems… Det var super nemt. Well… Vi hopper lige tilbage til det med skiferie, for jeg har lige noget godt nyt. Hver dag i den uge hvor jeg er væk (Tager til Frankrig fredag d. 12/02-09 klokken 10:00), har jeg skaffet jer en gæsteblogger igen. Denne gang er det igen Mikkel :D Haha! Håber i syntes det er fint. Han kommer til at skrive blogs, lige som jeg plejer. Men hans er nu alligevel meget… anderledes XD Haha… ej de er normalt noget sjovere end mine ^^” Der er ikke helt så mange informationer i… Men ja… Intetsigende lige som min egen :D Wuhu!

Jeg har lige set Zohan :D Den var okay. Ja okay, det var et enormt emneskifte, men jeg vidste ikke lige hvordan jeg skulle lave en god “overgang”. Mmm… Zohan havde mange sjove scener, men det var ikke en af de der film hvor man tænkte “wow hvor var den sjov” eller “wow hvor var den god”… Den var bare… Okay…. Nu skal vi til at se The mist… Så starten af den igår.. og syntes ikke det var vildt imponerende (Hader så også alien film) men… Mange af mine venner har sagt, at den er rigtig god, så jeg føler da lidt at jeg er nød til at se den færdig inden jeg bedømmer den ^^” (Så diplomatisk jeg er blevet hva?)

Noget om i dag… Mmm… Altså… Vi havde skole vejlederen nede og snakke med vores klasse (igen), omkring at vores klasse er alt for… Vild?… Larmende.. og har for dårlig “klasse kultur” ^^” Dvs. at vi simpelthen snakker for grimt til hinanden. Jeg vil lige påpege at det er i bedring, men der er altså stadig meget som virkelig skal rettes op på -.-” Der er virkelig nogen som ikke fatter budskabet.. Haha… Og nej jeg er ikke hellig… Jeg kommer også hurtigt til at snakke i undervisningen, men jeg sviner altså ikke mine med-elever til – og slet ikke uden grund -.-” Mmm… det skal nok blive bedre. Syntes bare at det er lidt pinligt at skolevejlederen skal ned og snakke med os ^^” Føler mig tilbage i folkeskolen… Helt ærligt… -.-”

Nå… Jeg vil lige gå ud og rense min hud, og så tror jeg at filmen er ved at være der hvor jeg nåede til i går :D … Uff… Glæder mig virkelig bare til på fredag! Weee! Mox og jeg skal bare hygge ^^” Glæder mig endda til de 24 timer det tager derned i bus. Jeg elsker at køre langt >.<” Ja det høre man ikke tit? Men jeg eeeelsker at køre, og sove. Mmm… Bare tanken om at få lov at sove super, mega længe! Mahahaha! *Evil laugh for some reson* ^^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.