Nicki vidste mig for leden overstående film. Jeg kunne ikke lade være med at poste den her på bloggen. Jeg syntes den formidler, det at have en depression, på en pædagogisk og visuel måde – noget der nok har manglet i mange år. Filmen formidler et budskab som de fleste formentlig ville kunne forstå, på trods af at de aldrig har haft den tunge sky af depression (eller en sort hund) hængende over sit hoved.

Hvad syntes du om filmen? Syntes du at den lever op til hensigten, med at skabe et letforståeligt budskab, omkring hvad depression er, og hvilke konsekvenser den kan have for det enkelt individs tilværelse?

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

 • Husk at deltage 2. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Elsker den film. Den rammer hovedet på sømmet og man er ikke i tvivl om hvad en depression er, efter at ha’ set den. Håber, at rigtig mange vil få øjnene op for, hvilke problemer deprimerede mennesker skal tackle

  1. admin says:

   Det er nemlig en rigtig god film! Der burde være større fokus på, at skabe en forståelse for, hvad “sygdommen” indebærer. Men jeg håber, og tror også at filmen giver styrke til dem, som er ramt af en depression, at søge hjælp og støtte hos sine nærmeste. Jeg tror bestemt at åbenhed omkring det, kunne hjælpe mange mennesker.

   1. Åbenhed er vejen frem, det er også derfor jeg personligt er åben omkring min sygdom. Ikke kun for min egen skyld, men også i håb om, at andre kan se, at det ikke er noget man skal skamme sig over.

    1. admin says:

     Jeg syntes det er rigtig fedt at du tør at stå åbent frem – jeg kan godt forstå at nogen syntes det er svært, pga. det pres de må føle for omverden, og “nederlaget” mange føler ved at være anderledes; men jeg tror bestemt at du har ret i, at åbenhed er vejen frem!

 2. Jeg synes også den er rigtig god. Det er en anderledes med god måde at forklare hvordan det er at have en depression. For det er jo netop sådan at det føles :)

  1. admin says:

   Jeg er helt enig – den anderledes måde at fortælle om det på, er også lige det, der går ind under huden og røre ved noget, dybt inde i en. Jeg syntes det er så fin en måde, at sørger for at alle kan forstå det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.