Ligger lige nu og ser The Crow: Wicked prayer sammen med Mikkel. Stadig genial film :D Jeg elsker den virkelig, og som jeg også nævnte i går, så spiller Edward Furlong stadig helt fantastisk. Der er altså også bare total mange gode citater, og ikke mindst klipninger i filmen. Virkelig fedt. Der er også bare mange steder at filmen er direkte selv ironisk, og små lam ^^” Men det er altså bare fedt. (Mææh)…

Her i dag har jeg været til førstehjælpskursus. Jeg bestod med 0 fejl. Selve kursuset varede 7 timer, og var ganske udemærket. Der var mange tidspunkter hvor det var lidt små kedeligt, men jeg begyndte at snakke med en anden pige på holdet, og nu har jeg så hendes nummer X’D Ved ikke om jeg kommer til at ses med hende igen. Det bliver sikkert bare i byen hvis det er, for man bliver jo ikke direkte venner af 7 timers kursus sammen, gør man? XD

Til aften var jeg så ude og besøge John og Bente. Vi skulle aftale noget ang. den tur til Frankrig vi skal på i påsken. Det var rigtig hyggeligt, men jeg var bare så sindssygt træt. “/ Så der er ikke så meget at fortælle om det, for jeg var ret så smadret, så har egentlig ikke opfanget så meget. Well jo… Vi fik rigtig god mad ^^” Hahaha!

Jeg tror jeg vil smutte ind og bestille følgende film på nettet, inden jeg går i seng:
Jimmy and Judy
Nice Guys / High Hopes
Brainscan
Little Odessa
Detroit Rock City
three blind mice
The Visitation
Warriors of Terra
Pet Sematary II
The Crow: Wicked Prayer
Canes aka The Covenant: Brotherhood of Evil
DARK REEL
(Og ja… Edward Furlong er med i dem alle sammen, og spiller hovedrollen i de fleste! haha!) … Yes… Nitte at de fleste er så gamle at de er umulige at købe i butikkerne her hjemme ^^” hmm….

Nu vil jeg så afslutte denne dejlige blog, for jeg skal båede lige ordne det at købe dvd’erne, og se den herlige film færdig…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.