Så er jeg på vej hjem med bussen, sammen med Mikkel. Jeg har (som alle tirsdage) været på arbejde. Jeg er ret træt. Men jeg er også helt lyksalig over at have fri. Det er lidt en underlig fornemmelse. Det var ganske hyggeligt på arbejdet. Slet ikke det. Men jeg orkede bare ikke at skulle være på arbejde i dag. ^^” Det hjalp dog lidt på det, da jeg først mødte ind. Jeg snakkede lidt med Janni i dag. Har ikke haft snakket med hende før, men creepy nok vidste hun alt muligt om mig X’D hun vidste at jeg havde en storebror der hed Patrick, og hvor John boede og sådan noget X_x Det viste sig dog, at det ikke var helt så skummelt, for hun går åbenbart i klasse med Patricks kæreste, og de er vidst ret så gode venner. Så er det jo ikke underligt. Men okay. Jeg ville ikke kunne have husket al den information hun havde om mig O___O Klæbe hjerne så det ville noget. Ej… Hun var rigtig sød, og hjalp mig når der var noget jeg ikke helt kunne huske. Der var ikke så meget denne gang, men der er stadig en masse jeg skal lære, som jeg endnu aldrig har prøvet.

Jeg har købt 6 dvd’er i dag. Jeg har givet lidt over 200,- for dem i alt. Jeg glæder mig til at de ankommer. Der er specielt én ældgammel gyser som jeg glæder mig rigtig meget til at se. Den ser ud til at være elendigt lavet, hvilket bare er fedt. Den ser virkelig så dårlig ud, at jeg tror den er fed og unik. Den hedder Brainscan. Hovedpersonen der i, spilles af Edward Furlong. Det gør hovedpersonerne hovedsageligt i de 6 film jeg har købt. I de film som Edward ikke spiller hovedrollen i, har han en anden høj rolle i. Nu har han bare af at imponere mig igen, igen :D

Skolen i dag var sådan lidt vag. Jeg var træt og havde hovedpine. Men jeg var i godt humør. I morges havde Mikkel sørget for morgenmad og te. Det var helt vildt dejligt. Og vi var oppe i god tid, så vi slet ikke behøvede at stresse (Hvilket vi normalt ellers altid gør!) + plus vi havde bilen, så vi skulle ikke stå og vente på bussen osv. Lækkert. Da jeg kom op på skolen, så vi kortfilmen ”grisen” 2 gange. Det svarede ca. til de to første timer. Filmen var god nok. Eller nej det var den ikke. Syntes alle skuespillerne var lidt dårlige. Lige med undtagelse fra ham der spiller ”Asbjørn” i filmen. Han var genial. Man kunne slet ikke lade være med at elske det rare menneske! Det var noget helt andet end da jeg læste novellen. I novellen havde jeg forstillet mig en langt mere reserveret og direkte mand. Måske endda gnaven. Men i filmen er han simpelthen så flink og behagelig XD… Hmm… På mange punkter vel egentlig lidt synd, da novellen ”Grisen” egentlig er en ret fed novelle. Elsker især det at novellen ender med et anti-klimaks. Ja, ja. Undskyld spoileren, men jeg har jo ikke direkte afsløret hvad den ender med.

Nu er vi snart hjemme. Jeg vil egentlig ikke sige så meget andet i dag. I aften vil jeg lige få postet bloggen, smidt en deltagere mere ind på deltagelse siden, til at vinde en Twilight plakat (Som du for resten kan deltage i Hér), Få noget at spise, Lavet lidt lektier, og se en film, som jeg har lånt af Kiki. Jeg ved endnu ikke hvilken det bliver. Men jeg tror jeg vil se ”The Crow” (1’eren… Den jeg har fortalt om er 4’eren), eller ”Pet Semetarie II”. Nu får vi at se. Får jo nok skrevet i morgen, hvis det var en film der var værd at se.

Angående værd at se, har jeg for resten lige her verdens smukkeste sang. Jeg vil poste lyricen herunder, og nederst tilføje en video med sangen. (Mahaha det er en video med “The crow: Wicked prayer” X’D *Suuurpriiiise*. Sangen er med Jamie Christopherson og hedder Alive in your memories. Her kommer teksten:

In the darkness of nighttime
As you lay down to sleep
If you hold on to memories
In your dreams we will meet
You can look at my blue eyes
Touch my black flowing hair
Whenever you need me
I’ll always be there

Thru the rest of your travels
And the long road ahead
Don’t give in to your sadness
Let our love guide instead
In the air all around you
I’m the wind in your face
Floating closer and closer
To our final embrace

I’m alive in your memories
Still alive in your memories
Though in this world my body has died
Inside your heart my spirit’s alive
Close your eyes
Do you see?
I’m right here
Because I’m alive in your memories

Love like ours lasts forever
Thru the oceans of time
Make your earthly endevors
In the end you’ll be mine
While you live out your history
I’ll guide you along
Til we’ll together
Right where we belong

I’m alive in your memories
Still alive in your memories
Though in this world my body has died
Inside your heart my spirit’s alive
Close your eyes
Do you see?
I’m right here
Because I’m alive in your memories

Hvis man har set The crow: Wicked prayer, er den nok endnu mere rørende. Det kan også være at det bare er mig der er mærkelig.
Ja, nu opdagede jeg lige noget festligt på facebook. Det er om hvor meget af ens teenageliv man har fucked op, og den vil jeg lige prøve ^^” Bare for sjov skyld.

 • [ ] Gotten detention.
 • [x] Gotten your phone taken away in class.
 • [ ] Gotten suspended.
 • [x] Gotten caught chewing gum.
 • [ ] Gotten caught cheating on a test.

Total: 2

 • [x] Arrived late to class more than 5 times.
 • [x] Didn’t do homework over 5 times
 • [x] Turned at least 3 projects in late
 • [x] Missed school cause you felt like it.
 • [x] Laughed so loud you got kicked out of class.

Total So Far : 7

 • [x] Got your mom / dad etc. to get you out of school
 • [x] Texted people during class.
 • [x] Passed notes.
 • [x] Threw stuff across the room.
 • [x] Laughed at the teacher.

Total So Far: 12

 • [ ] Pulled down the fire alarm.
 • [x] Went on myspace, facebook, xanga, etc. on the computer at school.
 • [x] Took pictures during school hours.
 • [x] Called someone during school hours
 • [x] Listened to an iPod , CD , etc. during class.

Total So Far : 16

 • [ ] Threw something at the teacher
 • [x] Went outside the classroom without permission.
 • [ ] Broke the dress code.
 • [ ] Failed a class.
 • [x] Ate food during class

Total So Far : 19

 • [x] Gotten a call from school.
 • [ ] Couldn’t go on a field trip cause you behaved badly.
 • [x] Didn’t take your stuff to school.
 • [ ] Gotten a detention and didn’t go.
 • [x] Stuck up your middle finger at a teacher when they were not looking.
 • [x] Cursed during class loud enough so the teacher could hear

Total So Far: 23

 • [x] Faked your parents signature
 • [x] Slept in class
 • [x] Cursed at a teacher to their face
 • [x] Copied homework

Total So Far: 27

All total: 27

Multiply by 3
Then repost this as “I’ve screwed up % of my teenage life”

So.. I’ve screwed up 81 % of my teenage life… X’D Det var da ikke så godt. Men på den anden side. Jeg tror de fleste får ret høje procenter i den, hvis de altså tager den. ^^” Hehe… Godnat…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.