Jeg gider ikke at fortælle om i dag. Der er intet interressant at fortælle om i dag. Hmm. Kan vel godt nævne at jeg har ryddet op og gjort rent på mit værelse, gjort badeværelset rent, og ordnet lidt tingeltangel ude i stalden. Andet er der jo sådan set heller ikke at sige om i dag. Udover at jeg er træt, fordi jeg kun har sovet 4 timer i nat. Og så til det spændene. I går var jeg til Kikis fødselsdag (En pige fra min klasse). Også derfor jeg ikke fik skrevet blog i går. Trice og jeg blev kørt derud sammen med Rasmus og hans kæreste, af min dejlige Mikkel. Det forgik i Hjøring, i et sommerhus. Det er ret langt væk fra hvor jeg bor. Hmm. Det var bare sådan noget hygge noget hvor vi spillede guitar hero, sang sing star, smadrede Kiki i Naruto Ultimate Ninja 3, og ikke mindst så film. Det var super hyggeligt. Jeg siger jer.. Jeg åd så galninge meget slik. Er virkelig ved at sprænges i dag. Og for én gangs skyld (nok den første i mit liv) er jeg ikke lækker sulten efter kage, is eller slik overhovedet.

Apropro film, så, så vi en film som hedder The Crow: Wicked Prayer. Jeg blev glædeligt overrasket over denne film af en grund – hovedrollen blev spillet af Edward Furlong. Helt klart en af mine ynglings skuespillere! Så kan i så tænke… Hvor har man skulle have set denne skuespiller før. Jo det skal jeg fortælle jer. Han spiller båede med i film som Terminater 2 (I rollen som John Connor), og i storfilm (og en af mine helt bestemt ynglingsfilm) American History X (I rollen som Danny/Lille broderen til Derek). Jeg bliver gang på gang overrasket over hvordan Furlong, formår at gribe om mit hjerte og klemme om det. Hans enorme talent får mig næsten til at græde… Jeg er så ked af at han jo efterhånden er 32 år, far, fed, og alkoholiker. -.-” Men jeg har lige været inde og undersøge hvilke film jeg ellers lige kunne se med ham, og det ser ud som om han rent faktisk er med til at indspille en film i år! Eller rettere fire! Filmene skulle gå under titlerne: Janjaweed (rygtes, og altså ikke bekræftet), Adrian
Forever (Skulle gerne være under filmning) Night of the Demons (Skulle også gerne være under filmning), Kingshighway (Skulle gerne være færdig filmet). Jeg er lidt spændt på om det er sandt. Ihvertfald vil jeg gerne lige påpege at “The Crow: Wicked Prayer” er genial, alene på grund af, at Furlong spiller så godt der i. Jeg smider jer lige en trailer.

Ja. Jeg har total Edward Furlong flip. Og det fik mig også til at leje en film online over cdon, alene fordi Furlong var med i filmen. Filmen hed “Animal Factory”. Det viste sig at der var flere dygtige skuespillere (bla. Willem Dafoe, som jeg kender fra Boondock Saints, som også er en genial film) med. Jeg må sige at denne film også var god. Der var ikke så mange udsving i spændingskurven, men den var utrolig rørende, og beskrivende. Den vil jeg også forslå i skulle se. Men jeg vil helt klart hellere anbefale The crow: Wicked prayer.

Jeg vil lige skifte lidt emne. Jeg er lige nu alene hjemme. De andre er ovre at spise hos Elly. Det plejer at være hyggeligt, men jeg orkede virkelig ikke i dag, så jeg har selv lige varmet nogle rester som jeg har spist. Hmm. Mere tror jeg faktisk ikke jeg har af nævne værdige ting… Ses…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.