The Crow, The Crow… The Crow… Nu har jeg endelig set 1’eren ^^” Haha! Ja The Crow: Wicked prayer, som jeg efterhånden har snakket så meget om, er nemlig 4’eren i serien på 4. 1’eren var mere action fyldt. Men jeg syntes stadig bedre om 4’eren. Wicked prayer, var bare så sindssygt smuk. I sær lige i starten og slutningen. Klipningen var også klart bedre i 4’eren ^^” Ja… Men alle mine blogge skal jo ikke omhandle film (som det gør lige pt), men jeg kan virkelig ikke lade være. Jeg er alt for besat af film, og når jeg endelig har tid til at se nogen, bliver jeg helt besat, hvis det så er en god en. Hmm… (Mmm… Men det er sådan set ikke filmen jeg er besat af, men det fantastiske (som jeg har nævnt mange gange) skuespil Edward Furlong ligger for dagen)

I dag var jeg til terinsprøve. Det gik dårligt. I går da jeg havde øvet med Mikkel, var jeg ellers ok sikker på at det nok skulle gå ok. Men ja… Der blev jeg overrasket. Jeg tror virkelig at det gik dårligt. Gik total i sort den første ½ time til time, hvor jeg bare sad og gloede. Hmm… Ved da at jeg har én af opgaverne rigtig ^^” Haha… Er nemlig god til phytagaros, og det var der én opgave med. Resten var ret svært. Hmm. Jeg er virkelig træt af, at det gik så dårligt. Er aldrig dumpet før. Er heller ikke sikkert at jeg gør denne gang. Men det gør jeg jo nok alligevel -.-” Hmf…

Her til aften har jeg det dog langt bedre. Var ret ked af det efter terminsprøven. Men nu er jeg ret okay :D Mikkel og jeg har spist rakkelette. Det er en af mine livretter, og senere skal vi have Jordbær og pandekager. Wee. Og så ser vi filmen :D Haha! Jeg elsker jo at se film. Vi har så godt nok lige set simpsons, men tror vi skal se en film mere nu.

Nå… Jeg vil smutte nu. Har lyst til at se en film, og bare hygge med Mikkel. Og så vil jeg sove længe. Men skal op i morgen ^^” Skal til messe. Animekita messe. Det bliver sjovt nok. Det er sådan noget manga, anime, japan noget. Slut herfra.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.