Jeg er den dejligste gyser :D

I dag er bloggen bare en der skal overståes. Jeg skal have øvet mig inden terminsprøven i NF i morgen -.-” gider bare ikke. Jeg syntes virkelig at det er en træls dag at vælge. Og jeg føler mig bare ikke oplagt til det. Og vi er i grupper. Men vi har ikke haft mulighed for at lave det sammen, da vi først fik det af vide i fredags -.-” virkelig åndssvagt. Men det er der ikke noget at gøre ved. Heldigvis for de to andre, så får vi individuelle karakter, for jeg magter altså ikke at gøre det store ud af det her. Er jeg altså for smadret til for tiden.

Her til aften fejre vi min mors fødselsdag. Hun blev rigtigt glad for den MP3, som Bøje og jeg gav hende forresten. I dag fik hun så et cover til den af Rebecca og Mathias. Det var en rigtig god gave. Havde faktisk regnet med at jeg skulle hjælpe min bror mand med at købe et til hende over nettet i aften. Men nu må han jo så lige finde på noget andet. Hehe. Så skal han nok have fat i en ønskeliste alligevel… Nå ja. Men det har været rigtigt hyggeligt her til aften, og vi har fået rigtig god mad. Amme namme. Og is til dessert. Lækkert.

I dag vil jeg overhovedet ikke snakke om film. Så der endte den sætning. Men jeg vil smide en sang ind, som min mor underligt nok faktisk præsenterede for mig. Den er faktisk ret genial X’D Jeg er ihvertfald blevet ret vild med den. Den minder mig lidt om den genre som The Dresdendolls er ^^” sådan meget alternativt og mærkeligt. Nå sangen er med The Cure, og hedder Lovecats. Nogen af jer må have hørt Lucases jazz version i Xfactor (Jeg har så ikke før i dag, hvor min mor viste mig den). Ihvertfald… Here it is (Kunne forøvrigt ikke kende en bedre film at vise den med, så det må i nu engang leve med X_x … Og det er da også en sød kat ^^”):

Og så vil jeg bare lige sige til Butterfly, at jeg altså er en damn sød gyser :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.