Denne blog bliver nok den tidligste blog nogensinde! Jeg stod op klokken 05:30, og fortsatte med mit NF til i dag. Jeg kan ikke rigtig færdiggøre det, for jeg aner absolut intet om Kemi, så jeg har bare taget en biologisk vinkel på hele crappet. Så må jeg håbe at de andre i gruppen, har henvendt sig lidt til det kemiske. Hm. Jeg er lidt træt af at jeg ikke kan få fat i dem. Har ellers skrevet flere gange i weekenden. Det er det dårlige ved at vi ikke selv måtte vælge grupper. Ikke fordi dem jeg er i gruppe med er dårlige. Men jeg havde nok valgt at gå i gruppe med nogen som jeg alligevel er i kontakt med hver dag, så vi kunne snakke om det i løbet af weekenden. Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Jeg syntes bare at det er lidt for dårligt sådan som de har valgt at sætte den her terminsprøve/prøveeksamen op. De burde have givet os opgaverne torsdag eller sådan noget, og så ladet os selv beslutte hvordan grupperne skulle være -.-” hmm… Til den rigtige eksamen er man jo alligevel alene.

Nå. Teknisk set er jeg færdig. Ellers ville jeg jo heller ikke sidde her og blogge. Men jeg skal lige have øvet det rigtigt grundigt igennem. Men det har jeg også tid til da jeg først skal med bussen klokken 8.53. Så er jeg ca. inde ved skolen klokken 9.45. Så har jeg til klokken 11.05, hvor jeg kan øve. Jeg har prøvet at få fat i min gruppe, så de også kunne komme lidt tidligere ind så vi kunne øve… Men jeg har ikke hørt fra dem… Men det er de altså lidt nød til, for vi skal gennemgå et forsøg om eddike… og jeg var der ikke den dag vi lavede det, så jeg aner intet om det X_x ikke engang et skide formål. Så for gudsskyld… Lad dem komme tideligt her til morgen.

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg står. Jeg tror ikke at jeg er direkte i dumpefare. Men jeg tror ikke at jeg kommer til at få en særlig god karakter. Men det er også fint nok, for det har været et ret forvirrende forløb for mig, og jeg har egentlig ikke været så god til at tage mig den tid det tager at lave det. Sådan er det jo engang imellem. Og jeg har jo eksamen til at tage revanche X’D haha! Nu får vi at se. Man skal heller ikke være for forudintagende.

Mikkel kommer hjem fra London i dag. Jeg har savnet ham :D Jeg glæder mig til at se ham. Jeg tror vidst først at det er i aften at han kommer hjem. Men jeg har skrevet og spurgt om jeg ikke skal komme ind og sove i hans lejlighed i nat. Han har ikke svaret endnu, så han har nok ikke set den, men jeg håber da at han svare ja. Det ville også passe perfekt, da jeg skal ind og have min sidste teoritime inden teoriprøven i dag. Hmm. Glæder mig forøvrigt ikke til teoriprøven >.<” har ikke haft tid til at øve. Men nu må vi se. Så må jeg droppe lidt lektier, og øve som en sindssyg efter skole i dag. Hmm…

I dag skal jeg som sagt ikke så meget andet end at i skole, og så til teori. Ellers tror jeg bare at jeg vil sidde i Mikkels lejlighed og øve teori. Hmm… Men jeg har egentlig lyst til at være sammen med Trice eller Rasmus ^^” Men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg skal stramme mig an, og tage mig sammen ang. det teori. Wow… Jeg har allerede “fået det overstået”, at skrive blog i dag. Og jeg har slet ikke nævnt en eneste film, for jeg har ikke haft tid til at se nogen X’D

Opdatering klokken 13:30: Jeg fik 7 :D Det var mega nice… Det er jeg super glad for! De andre i min gruppe fik 4. Så de var også glade. Det var bare rigtigt dejligt. Nå det var bare det jeg ville sige. ses ^^,

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.