Jeg har taget en fridag i dag. 2 af vores timer var aflyst, så vi havde kun 4 timer i dag. Ved godt at det virker lidt vagt at jeg så tog fri. Men jeg har skam været oppe siden klokken 7. Jeg besluttede bare, at jeg blev nød til at bruge i dag på at øve teori. Og det går faktisk fint. Men jeg skal jo til teoriprøve i morgen. Og ja… Som sædvanligt frygter jeg inderligt at dumpe. Har aldrig dumpet noget før (7,9,13), og jeg kan lige se at det her skal blive første gang -.-” hmm… Men nu kan jeg da ihvertfald sige at jeg kæmpede for det :D Har kørt 12 teoriprøver igennem, og læst og læst i bogen, og jeg er langt fra færdig. Jeg holder bare lige kort pause imens min computer installere den anden disk med teoriprøver på. Hmm… Det har gået fint med de teoriprøver jeg har siddet og lavet i dag. Jeg har 2 gange gennemført med 0 fejl, resten har været med 1-2 fejl, undtagen den første som jeg tog, da jeg stadig halv sov ^^” den var med 4 fejl. Haha. Det tyder på at jeg skal prøve at gå tideligt i seng i aften, så jeg er frisk og vågen til prøven i morgen.

Her klokken 16 skal jeg være på arbejde. Jeg skal arbejde til klokken 20:15. Hmm. Det var sådan set grunden til at jeg blev nød til at blive hjemme fra skole, for så har jeg jo ikke rigtig tid til at øve i eftermiddag og i aften. Hmm. Jeg håber så meget at jeg består. Når jeg tænker på teoriprøven bliver jeg helt så nervøs at jeg ryster. Ligner mig ikke. ^^” Det må være fordi jeg ved at jeg skal betale 850 kr to gange hvis jeg dumper X’D haha! Det kan min pengepung slet ikke holde til! Det må være min motivation til at gøre mit bedste. Det er også bare fordi jeg er så skide nærig ^^” Men det er da blevet bedre med årene. Hvilket jeg egentlig syntes er lidt skidt. Hvis jeg stadig var lige som Von And, ville jeg jo være rig nu ^^”… Det var vidst et lille hop væk fra emnet…

Jeg vil slutte nu. Jeg skal øve videre. Hvis jeg dumper skriver jeg nok ikke blog i morgen ^^” for så er jeg nok mega ked af det og skuffet. Hehe. Kryds fingre for mig – jeg har sku brug for det. Især fordi når jeg er nervøs, laver jeg de dummeste fejl -.-“

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.