Her til morgen kørte jeg ud til mine forældre (omkring klokken 7:30 tog jeg af sted). Jeg var ude ved dem omkring klokken 08:00. Jeg har lovet min mor at undervise hende i ridning i dag – men hun kommer først tilbage klokken 13:00 fra arbejde, så jeg har tid til at klare andre ting i mellem tiden.

502

Jeg startede ud med at gå en tur med hundene. Det havde jeg lovet at klare, så min mor kunne sove lidt længere. Det var også ganske hyggeligt, men ufatteligt koldt XD

503

Jeg havde dog fundet et par varme Sorel støvler jeg kunne tage på, i min mors skab – dog et par numre for store. Men dejlig varme var de nu alligevel. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor koldt det bliver, når vinteren rigtig tager til…

504

På vejen hilste vi lige på et føl fra i sommers. Det er mine forældres genbo, som stort set hvert år, avler et fjordheste føl. Ham her, bliver vidst en ordentlig krabat – han vokser i hvert fald ret hurtigt.

505

Vi hoppede lige en tur op i skoven og traskede rundt. Og jeg må sige; der er efterhånden mere brunt end grønt nogen steder der oppe. Det er lidt synd, at alle de flotte blade ikke er på træerne mere.

506

Nu vil jeg sætte mig til at læse mine lektier, og så kan det endda være at jeg når at tage mig en lille lur inden min mor kommer hjem. Turen går jo direkte videre på arbejde når jeg er færdig med at undervise min mor.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.