12345681294894028192849012842984393845454421641654845214…
Jeg er hjernevasket… Jeg kan ikke holde det ud mere X’D Rasmus og jeg har lavet en halv million grafer i dag, og skulle regne en masse lort ud, til den opgave vi skal aflevere i morgen. Den er også færdig nu. Layoutmæssigt er den super flot. Jeg ved bare ikke om den er god nok. Det kan man jo håbe. Vi har ihvertfald brugt hele dagen på den. Nu mangler vi bare to matematikopgaver mere inden eksamen -.-” Crappy… Plus jeg har en masse andre lektier. Men jeg har også planlagt at søndag bliver store lektiedag. Jeg ville nok have lavet det hele weekenden, hvis jeg altså ikke skulle arbejde fredag, lørdag. Baah! Jeg får simpelthen stress. Én ting er da godt ved alt den her matematik. Rasmus og jeg har haft en super hyggelig dag, selv om vi har lavet matematik hele dagen.

I morgen har jeg to fritimer inden jeg skal have mediefag. Det er mega nederen. Vi skal faktisk filme i mediefag i morgen. Det bliver vel… Okay ^,^ Haha! Jeg gider altså ikke spille med i filmen, men det er jeg lidt nødt til. Baah. Jeg er nok bare jordens dårligste skuespiller. Jeg syntes altid jeg klare det super godt… Lige indtil jeg ser selve filmen X’D Damn! Så er jeg bare crappy. Sådan en rigtig høj, skinger, robot stemme. Smukt. Og mine bevægelser. Kunstige. Haha! Men jeg smider nok filmen ud i bloggen, hvis jeg får tilladelse af de andre som skal deltage i filmen. Håber da ikke at de er så sippet ^^” Tvivler jeg stærkt på, at de er Haha!

Jeg slutter hurtigt nu. Jeg vil se om vi ikke kan nå at komme igang med endnu en matematikopgave. Ellers går vi nok snart i seng. Er mega træt. Og så tror jeg forøvrigt at jeg har fået allergi, for mine øjne løber i vand, og er røde, og gør i det hele taget ondt. Jeg nyser også helt sindssygt. Waa! Jeg er sku altid så uheldig X’D Ja jeg har også fået en avs bums lige under den ene læbe! Arrrg! Hahaha…. Slut…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.