Jeg har det meget bedre i dag :’D Heldigvis. Jeg var godt nok nede og skrabe bunden i går, men det blev bedre hen på aften, og jeg gik faktisk igang med ansigtskure og alt muligt lækkert i går. Kom først i seng klokken 3 om natten, fordi der var så meget jeg lige ville ordne lige pludseligt. Det var virkelig godt. Imellem tiden lå Mikkel og snorkede på sofaen ^,^ Det var faktisk også rart at få noget ene tid, uden egentlig at være alene.

I dag har jeg været til konfirmation. Det var meget hyggeligt. Jeg er virkelig glad for at jeg havde fået farvet mit hår inden konfirmationen, så jeg rent faktisk følte at jeg kunne gør mig selv en smule pæn. Apropro pæn, har jeg for sjovt eksperimenteret med billeder. De er blevet ret dullet mange af dem ^,^” Men jeg ville prøve at se hvordan man kunne fremhæve de gode ting i sine ansigts træk. Jeg havde set noget om det i top model forleden. Men okay… Hahaha! Det kan jeg ikke finde ud af. Er meget ufotogen. Og mit look er ikke tilnærmelsesvis så unikt og smukt som modellers. Men alligevel vil jeg dele billederne med resten af verden. Så må folk løbe skrigende bort hvis de har lyst X’D (Tjek resten af mit galleri ud Hér)

 

http://pf.microcut.dk/#!album-17

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.