Jeg vil først ligge ud med at fortælle, at jeg lige har været i biografen. Jeg var inde og se Gran Torino i dag. Den var overhovedet ikke som jeg forventede. Det kan man så betragte som en god og en dårlig ting. Jeg kan kun se det som en genial, og helt igennem fantastisk ting. Den fik mig til at græde, og den fik mig til at grine. Mest af alt fik den mig til at grine. Den var simpelthen så morsom at det var til at dø af. Ej… Den var simpelthen bare så sjov, og samtidig fed. Elsker virkelig den måde skuespillerne spiller i filmen på. Nu skal jeg passe på ikke at nævne for meget om den, for den skal også være lige så fed for andre at se. Ihvertfald smider jeg lige traileren til den (man kan dog ikke regne ud hvordan filmen er, ud fra traileren).

Derudover har jeg været ude og shoppe med Mikkel i dag. Det har været rigtig dejligt. Der blev købt et par super fede sko, og en mega nice trøje, som jeg havde set Mia Malene, have på i en af sine videoblogs, og derved forelsket mig i. Jeg spurgte hende jo selvfølgelig straks hvor hun havde købt, den, og afsted det gik. Desværre fik jeg ikke købt de 4 ting jeg egentlig skulle haft. 1. Jeg kunne ikke finde en stor, brun lædertaske. 2. Jeg kunne ikke finde nogle flade brune læder støvler, i min størrelse. 3. Jeg kunne ikke finde nogle flade, brune læder ballerinasko i min størrelse. 4. Den blå cowboy jakke jeg ville have kunne kun findes i Aalborg i størrelse xs og s… Grrr… Men, men, men… Mikkel og jeg fik forresten købt et japansk teasæt (mere). Det er simpelthen sååeee nice! Super flot… og kostede ikke ret meget… Wuhu!…

Mikkel og jeg var også ude og spise her til aften. Det var super dejligt. Det er længe siden vi har haft en dag for os selv. Det var også rart for mig, med en dag helt uden noget at bekymre sig om. Glæder mig bare til at komme i seng. Så vil jeg sove halv længe, for resten af i morgen skal jeg bekymre mig om at øve på matematik :( Baah… Magter det ikke helt. Men sådan er livet jo :D I dag er jeg glad, så jeg gider slet ikke at tænke mere på matematik i dag.

I morgen kommer billederne af mine køb forøvrigt ind i bloggen :’D Now I will go out and make some pølsehorn X’D Haha.. og spinathorn (mmm.. Elsker spinat horn.. hvis det lykkes og bliver godt, ryger der en lille opskrift ind i bloggen i morgen, også :’D)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.