Godt nok ligger jeg er fuldstændig udmattet pga. Det åndssvage nældefeber, men jeg føler mig alligevel utrolig heldig og elsket. Jeg har fået så meget kærlighed og hjælp i forbindelse med at jeg har været “sygemeldt”.

En af de dejlige ting som er sket, er at jeg har fået the sims 4 i gave, og lige nu sidder og venter på at det bliver installeret på den computer jeg har lånt af min søde stedfar. Det er SÅ dejligt at jeg har fået noget at sidde og hygge med! Jeg kan ikke rigtig foretage mig noget, for hver gang jeg bevæger mig og er det mindste aktiv, blusser nældefeberen op.

IMG_1782.JPG
Det er min dejlige kæreste, som har givet mig spillet i gave. Jeg er generelt ret klodset og bliver altid ramt af ulykke. Min undskyldning har altid været, at jeg må have held i kærlighed – og det er virkelig rigtigt <3 Men jeg kommer vidst ikke til at spille lige foreløbig. Den har kun hentet 31% ned på 2 timer eller sådan noget. Det gør nu ikke så meget - intet kan slå mig ud lige nu, takket være alle de dejlige mennesker jeg har i mit liv.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Du kan godt glæde dig søde.. og hvor er det sødt af ham at gi dig spillet.
  Det er altså lidt lettere at være syg når man har et eller andet at gi sig til.
  Håber du har fået det lidt bedre. <3
  Hvis du har lyst til du tilfølge mig på Origin, hedder Jeakh.

  Ved ikke om du har set det, men jeg søger deltager til en advendt kalender for bloggere.. Kunne være super hyggeligt hvis du ville være med. Du kan se indlægget her: http://www.jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/09/tilmelding-til-advents-kalender.html

  Knus <3

 2. Det er så dejligt når man har lidt godt i sit liv, selvom nogle ting måske ikke er så godt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.